آقا سلام خسته نباشيد . سايت بسيار پر محتوايي داريد .
اما
ا- در وبگردي هاي خود با سايت خوب شما آشنا شدم .
2- آمدم تا به معلومات ناقص خود مطلبي اضافه كنم . فرموديد ( يعني مرقوم فرموديد ) نميشه ، عضو بايد بشي.. خب حق با شما بود ... من غريبه بودم ... پس عضو شدم .
3- فرموديد ..نه .. اين قبول نيست .. برو از ايميل ريجستر شو ... گفتم چشم ...و چنين كردم .
4- فرموديد ... اطلاعات خود را تكميل كن ... گفتم چشم .. و از روز اول كه چشم به اين جهان گذاشتم تا امروز را خلاصه نوشتم ...
5- فرموديد .... عكس چي ؟ ... اطاعت كردم ، تصويري از قيافه شكسته ام را حك كردم ( نه حك اينترنتي ، درج كردن ) ... فرموديد حالا وارد سايت شو .. گفتم چشم
*************** تا اين جا يك ساعت گذشت ..يعني از سرمايه ام رفت !!
6- بالاخره وارد شدم ... فرموديد ... اي بابا شما تازه وارد هستيد .. حيفه كه شما مطلبي نداشته باشيد !! عرض كردم .. چشم
7- آمدم بنويسم ... ديدم همه اش اقتصادي است و حقير بي سواد ! لذا جايي را پيدا كردم كه به اقتصاد ربطي نداشت .. خوشحال و خندان ، بخش منطقه آزاد تجاري .. اوه ببخشيد .. مطلب آزاد را انتخاب كردم . تا آمدم بنويسم ......
اين بار فرموديد ..... به اين سه دليل ( كه خوشبختانه يا بدبختانه هيج كدام شامل من نمي شد !) شما نمي توانيد بنويسيد ؟؟؟؟!!!!
دوست عريز و محترم ... من كه هر چه گفتيد انجام دادم ... در ثاني شما به محض ورود نوشتيد ... بنويس ..
پس چرا بعد از عبور از هفت خاني كه گذاشتيد ، اجازه نگارش نمي دهيد ...؟؟؟!!!
تازه .. وقتي وارد شدم ، ديدم لينك وبلاگ من جزء اولين خبر شماست !! مطلب علي دايي ...
پس نتيجه مي گيرم شما از طرفداران تيم سايپا هستيد و متوجه هم شديد من استقلالي مي باشم ، زود با يه تي پا بيرونم انداختيد ...
باشه ... با قلبي شكسته سايت شما را ترك مي كنم ... و ديگه به هيچ عنوان نخواهم آمد .. لطفآ مشخصات من را هم زير پا له كنيد ... همان طور كه با قلب و احساس من كرديد ..
راستي من بيمار قلبي هم هستم ... پس از شما نمي گذرم
بدرود For Ever