نمايش پست تنها
قديمي July 8th, 2007, 19:34   #872
Extacy
Senior Member

Extacy's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mb نمايش نوشته ها
خیلی متشکرم
یک سوال دیگه داشتم
اگر روی لپ تاپی که ویستا نصب هستش ایا لازمه ایکس پی را هم نصب کرد ؟ چون بعضی برنامه ها با ایکس پی کار میکنند .

اگر لازمه در مورد نصب ان راهنمایی بفرمایید .

شاد وسلامت باشید
سلام مجدد.

آقای mb متاسفانه من اطلاعات دقیقی در مورد لپ تاپها و ویندوز ویستا ندارم ولی به نظرم باید اینکار کرد.

به نظر من باید ویندوز ویستا رو پاک کرد. چون این ویندوز محیط گرافیکی بالاتری نسبت به ویندوز ایکس پی داره و به همین دلیل هم بیشتر برنامه ها نمیتونن با ویندوز ویستا بالا بیان و آپلود بشن و به همین دلیل خیلی از برنامه های قدیمی رو نمیشه روی ویندزو ویستا نصب و اجرا نمود.

اگر خواستید ویندوز ویستا رو پاک کنید باید ابتدار سی دی بوت ویندوز ایکس پی رو بذازید و بعد تو ستاپ ویندوز ایکس پی درایو مربوط به ویندوز ویستا رو فرمت کنید (اگر خوواستید فرمت کنید حتما اطلاعاتتون رو که تو درایو C که مزبوط به ویندوز ویستا هست رو بردارید) و بعد از فرمت درایو C ویندوز ایکس پی رو تو همون درایو نصب کنید.

اگر هم خواستید که دو تا ویندوز یعنی ایکس پی و ویستا رو با هم داشته باشید باید وقتی سی دی بوت ویندوز ایکس پی رو گذاشتید تو نصب ویندوز یک درایو دیگه به غیر از درایوی که ویندوز ویستا تو اون نصب هست رو انتخاب کنید. توجه کنید که اگه خواستید تو درایو D ویندوز ایکس پی رو داشته باشید قبل از نصب حتما اطلاعات درایو D رو بردارید و دوباره قبل از نصب ویندوز ایکس پی درایو D رو فرمت کنید.

امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم.

اگر جایی رو اشتباه گفتم دوستان با تجربه تز تصحیح کنند.

ممنون از همه.
یا علی.