نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله helpmeee
سلام دوستان تو رو به هر كي دوست دارين كمكم كنيد ..الان بار 3 (سوم) هستش كه در يك ما دارم خط adsl ام را دارم شارژ مي كنم هفته اي 10هزارتومن !به جاي هر ماه شده هفته اي يك بار شارژ !!! اون هم با حجم 2gig ...حالا مي خوام يك سري مسائلي كه در كامپيوترم در حال حاضر داره اتفاق مي افته رو بهتون بگم و بعد اگر لطف كنيد منو راهنمايي كنيد .... اول بدون اينكه من دانلود يا حتي يك صفحه اكسپلورري باز كرده باشم در properties..اينترنتم received من از sentشبكه 10 برابربيشتره ! و نرم افزار zone alarm مرتب يك چيزاي به نام protocol: TCP(flags:S) & UDP پيدا مي كنه و BLOCK مي كنه.... ديگه نمي دونم چي كار . بكنم آيا كسي داره از خط من استفاده مي كنه يا كار خود شركت ارائه دهنده مي تونه باشه ! متشكرم از دوستاني كه راهنمايي مي كنند
|
شما برنامه ی DU Meter را نصب کنید. با کمک این برنامه به راحتی میتونید حجم دانلود و آپلودتون را به صورت روزانه ، هفتگی ، ماهیانه و سالانه داشته باشید. برای اینکه بدونید چه برنامه ای داره از پهنای باند شما و به چه مقدار استفاده میکنه ، برنامه ی Net Limiter را نصب کنید. اگر برای دانلود پیداشون نکردید ، اعلام کنید تا آپلودشون کنم.