نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rasoulg
فایرفاکس را دانلود کردم ولی سرعتش نسبت به اینترنت اکسپولر بالا نیست.
یک مشکل دیگه که دارم و بیشتر مربوط به مدیران سایت میشه اینه که از توی فایر فاکس که می خوام وارد سایت سرمایه بشم از من آی دی و پسورد می خواد . اما من رمزم رو فراموش کرده ام . این مشکل رو توی اینترنت اکسپولر ندارم، چون هنگام عضویت که با برنام اینترنت اکسپولر وارد سایت شده بودم، آی دی و پسوردم رو در حالت ذخیره انتخاب کرده بودم و هر موقع از طریق این برنامه وارد میشم مستقیما منو میشناسه و نیازی به ورود آی دی و پسورد نیست.
ممکنه بگید درخواست ارسال رمز جدید رو بدم ولی مشکل اینه این رمز به ایمیل ارسال میشه و من پارسال که توی این سایت ثبت نام کردم، یک ایمیلی داشتم که الان عمرشو داده به شما (دیگه کار نمی کنه) و اگر بخوام ایمیل رو در صفحه تنظیم مشخصات عوض کنم، اونجا هم رمز می خواد، خلاصه اگر میخوام با این آی دی وارد بشم تنها راهم اینه که از طریق اینترنت اکسپولر وارد بشم. راه دیگه اینه که یک آی دی جدید بسازم، که اون هم راه جالبی نسیت، خلاصه مدیران سایت باید به داد من برسند.
و
|
سلام
Firefox خودش یه گزینه داره که موقع نصب ازتون میپرسه آیا مایل هستید تنظیمات اینترنت اکسپلورر رو ایمپورت کنه !؟
اگر اونو تایید کنید ، همه کوکیها , پسوردها , سایتها و کلا ستینگهایی رو که در اینترنت اکسپلورر داشتید , اتوماتیک میاره تو خودش و برای خودش قابل استفاده میکنه .
فکر کنم اینطوری مشکل مورد اشارتون ( حداقل فعلا ) حل میشه .
موفق باشید
چیپال