نمايش پست تنها
قديمي February 6th, 2008, 13:43   #77
مسعود رهجو
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله

مسعود رهجو's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: در آغوش خدا
تشکر از ايشان: 30,640 بار در 4,644 پست
مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)
0

سلام
آقا محسن از اینکه به من اظهار لطف میکنید بسیار سپاس گذارم این سایت همیشه به اساتیدی مثل شما در هر زمان نیازمند است امیدوارم بتوانم در کنار شما عزیزان تجربیاتم را افزایش دهم شما سرمایه های ، سرمایه هستید و باارزش
ارادتمند شما
جا داره اینجا از زحمات جناب شاخص که واقعا در این یک سال متحمل شدن تشکر مخصوص بکنم من هیچ وقت و هیچ زمان خودم را هم تراز جناب شاخص نمیدانم و نخواهم دانست همیشه ایشان را به عنوان استاد خودم قبول داشتم و دارم البته اگر ما را به عنوان شاگرد قبول داشته باشند امیدوارم بتوانم با کمک دوستان راه ایشان را ادامه بدهم
ارادتمند شما
آقا سعید مدیریت تالار تکنیکال را به شما تبریک عرض میکنم امیدوارم موفق باشید
ارادتمند شما
جناب فرهنگ مدیریت تالار تحلیل الیوت، امواج و سطوح فرکتالی را هم به شما تبریک عرض میکنم امیدوارم در جای جای زندگیتان موفق باشید
ارداتمند شما
جناب behzad_fx انتخاب شما را هم در تالار تحلیل فاندامنتال به عنوان مدیر تبریک میگوییم
ارداتمند شما
دوست عزیز shahram خان انتخاب شایسته شما را به عنوان مدیریت تالار عمومی CFD و سهام تبریک میگویم همیشه پاینده باشید
ارداتمند همگی
forex2007

آخرین ويرايش توسط مسعود رهجو در February 6th, 2008 و ساعت 13:48
مسعود رهجو آفلاين است پاسخ با نقل قول
8 تشکر کننده از مسعود رهجو: