نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله pooyol
سلام
کسی می تونه در مورد ی که من رو گیج کرده یه کمی کمکم کنه اینه که چه طوری می تونم بفهمم که مادر بوردم رم دی دی ار 2 رو قبول می کنه چون کارتن و کاتالوگ مادربردم نیست .
در ضمن مادربورد msi hast
ممنون میشم.
|
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ario
در اين سايت
http://global.msi.com.tw/
مدل مادربورد خود را وارد نماييد ( جستجو ) تا اطلاعات آن را برايتان بياورد !
مدل main board روي برد اصلي نوشته شده است...
ولي نميدونم كجاش نوشته! 
|
شما مشکلتون حل شد؟
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Ramin_Khabaloo
در حال حاضر قادر به انجام اين كار نميباشم...ولي
اگر اين عمليات را انجام بدهم و موردي كه شما فرموديد پيش آيد ، چه بايد كرد؟
البته ناگفته نماند كه norton 360 هم بر روي سيستم نصب ميباشد.
ممنونم از توجه شما دوسته عزيز.
شاد باشيد...
|
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله forexsrd
سلام
من از سرویس ADSL استفاده میکنم این تست رو انجام دادم در تمام حالاتی که مودم من روشن بوده هم Send و هم Received مدام داره تغییر میکنه و زیاد میشه. البته من مشکل افت سرعت رو ندارم و فقط جهت کنجکاوی این تست رو انجام دادم.
جالبه که اگه مودم روشن باشه و اینترنت قطع باشه یا مثلا" ورودی لاین مودم (خط تلفن به مودم) رو قطع کنم باز هم نتیجه همونه و اعداد زیاد میشوند.
با این اوصاف آیا این مسئله باز هم به ویروس و تروجان مربوط میشه؟
شاید هم باید این تست رو با DialUp انجام بدم؟
|
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله forexsrd
سلام
من همون کاری رو که گفته بودند انجام دادم یعنی استفاده از دو کامپیوتر چشمک زن.
میشه بگید کانکشن اینترنت رو چطوری چک کنم؟
|
همیشه ساده ترین راه را برای حل مشکلاتتون پیدا کنیدو اینکه شما متاتریدر را باز میکنید و ویندزتون کند میشه بیشتر به متا ربط داره تا ویندوز. حالا چرا پای تروجان وسط کشیده شد نمیدونم
هدف بحث نیست و حل مشکله.
بهتره مرحله به مرحله جلو بریم. برای اینکه بدونید در حالی که پنجره ی مرورگرتون بستست برای اینکه بدونید چرا کانشکنتون Send/Receive داره از برنامه هایی مثل NetLimiter استفاده کنید. (نگارش ک-ر-ک شده را از
این لینک دانلود و نصب کنید) وقتی شما پنجره ی مرورگر را می بندید بسته به نوع برنامه هایی که نصب کرده اید ممکنه سند و ریسیو انجام بشه و خیلی طبیعیه.
اما برای حل مشکل. بهتره اول متاتریدر دیگه ای را تست کنید. مثلا اگر الان از متای فیبو استفاده میکنید ، متاتریدر بروکر دیگری را دانلود و نصب کنید و ببینید که باز این مشکل وجود داره یا نه. پیشنهاد میکنم متارا از سایت Metaquotes از
این لینک دریافت ، نصب و تست کنید.
اگر بعد از نصب بدون اینکه اندیکاتور یا اکسپرتی را برروی چارت باز کنید این مشکل وجود داشت میشه گفت مشکل از برنامه ی دیگه ای به جز متاست.
نتیجه را اعلام کنید تا مرحله به مرحله برای حل مشکل پیش بریم.