نمايش پست تنها
قديمي February 28th, 2008, 19:03   #1405
xeroF
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
ارسالها: 218
تشکر: 185
تشکر از ايشان: 1,106 بار در 236 پست
xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Mohsen نمايش نوشته ها
نگاهي به اين فايل بيندازيد و ببينيد آيا مي توانيد آنرا باز كنيد
توانستن که می توانیم ولی خرج داره

سلام
من اطلاعات جسته و گریخته ای راجع به این موضوع داشتم .امروز هم چند تا سایت رو دیدم . سعی می کنم به طور خلاصه عرض کنم ولی شما به این مطالب اتکا و استناد نکنید و اونها رو در حد اطلاعات کلی و عمومی بدانید.

بین فرمتهایjar و jar.pack.gz تفاوت وجود دارد.

همانگونه که مطلعید و در پستهای قبل هم اشاره شده jar یکی از فرمتهای فشرده سازی است که عموما در محیط لینوکس استفاده می شود. نرم افزار winrar می تواند اینگونه فایلها را در محیط ویندوز باز کند.

اما jar.pack.gz هم گرچه یک فرمت فشرده سازی است ولی داستان متفاوتی دارد.
در زبان برنامه نویسی جاوا و در برنامه های تحت وب به منظور بالا بردن سرعت انتقال فایل و استفاده بهینه از پهنای باند اطلاعات توسط سرور با فرمت jar.pack.gz فشرده شده و به کامپیوتر کلاینت فرستاده می شود. نرم افزاری که این اطلاعات را از سرور درخواست کرده خودش آن را باز کرده و خروجی را نمایش می دهد

این فایلهای فشرده در محیط شبکه بین کامپیوترهای کلاینت و سرور مبادله و رمزگشایی می شوند و کاربر در این پروسه نقشی ندارد.
یک نمونه خوب برای این موضوع پلت فرم ACM هست که با زبان جاوا نوشته شده و لابد از همین تکنولوژی هم استفاده می کند. البته من در جریان جزئیاتش نیستم.

این قابلیت به نرم افزارهای تحت وب منحصر نیست و در نرم افزارهای کلاینت ساید که با زبان جاوا نوشته شده اند نیز کاربرد دارد . به عنوان مثال به روزرسانی اینگونه نرم افزارها از طریق اینترنت بسیار راحت تر و سریعتر انجام می شود. بسته های به روزرسانی به صورت فشرده ارسال می شوند و توسط برنامه اصلی که در کامپیوتر کاربر قرار دارد از حالت فشرده خارج و سپس نصب می شوند.

برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را ملاحظه فرمایید:
در این یکی هم اطلاعاتی وجود داره:
xeroF آفلاين است
2 تشکر کننده از xeroF: