نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله shahramfx
از کجا بدونم مشکل از کدومشه ؟ 
|
در کل 3 برنامه برای نظارت بر روی کامپیوتر داریم که دیروز یکی از اونها را توضیح دادم
دومین برنامه :
کارایی : در صورتی که کامپیوتر شما کارایی ان کم شده می توان به این بخش مراجعه کرده و کارایی ان را زیر نظر بگیرید
به ادرس زیر بروید :
start /control panel /administrator tools /Performance
برنامه را باز کنید (اسم این برنامه ناظر سیستم است)
در برنامه ناظر شما می توانید موارد زیر را مشاهده کنید :
1. حجم و تراکم منابع سیستم
2. سخت افزاری که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد
3. مشکلات را شناسایی کنید
ما فقط با system monitor کار داریم و به بقیه گزینه ها فعلا کاری نداریم
شما در قسمت 1 تعدادی از قطعات کامپیوتر را میبینید که به صورت پیش فرض قرار داده شده است که هر کدام با نام و رنگ مشخصی نشان داده می شوند
در قسمت 2 شما یک سرسی خطوط مشاهده می کنید که نشان دهنده مقدار حجم و مقدار اطلاعاتی هست که در ثانیه مورد استفاده قرار می گیرد
محور افقی برای نمایش زمان و محور عمودی برای نمایش شمارنده ه مورد استفاده قرار گرفته می شود و اگر به زیر پنل سمت راست نگاه کنید یک سری اعداد و ارقام مشاهده می کنید که در زیر انها را به طور خلاصه توضیح می دهم
Minimum : کمترین مقدار
Maximum : بیشترین مقدار
Average : مقدار میانگین
Duration : مدت زمان ثبت شمارنده ها
Last : کمترین مقدار برای شمارنده
من به روش زیر از این قسمت استفاده می کنم شاید نظر افراد دیگه این نباشه
من قسمت هایی را که می خواهم کنترل کنم طی چند روز یا چند هفته زیر نظر می گیرم و در طی این مدت من کارهای متفاوتی با سیستم انجام می دهم مثل بازی ( شنبه ها و یکشنبه ها ) اجرا کردن برنامه های سنگین و.... اینجا است که معلوم می شود کدام قطعه از کامپیوتر فشار زیادی تحمل می کند یا کارایی کمتری دارد
وقتی که خطوط به سمت بالا حرکت می کنند نشان دهنده این هستند که مقداری اطلاعات در حال پردازش هستند حالا سوالی که اینجا پیش می اید اینکه ما از کجا متوجه بشویم که کدام قطعه بیشتین فشار و کدام قطعه کمترین کارایی را دارد
شما با باز کردن یک برنامه یا بازی سنگین خواهید دید که حافظه و سی پی یو کامپیوتر شما به سرعت به سمت بالا حرکت خواهد کرد در بعضی مواقع کامپیوتر این حرکت به سمت بالا فقط شامل یکی از این قطعات می شود به عنوان مثال فقط حافظه کامپیوتر به سمت بالا حرکت می کند و سی پی یو در پایین قرار می گیرد این امر باعث می شود که به مرور زمان از قدرت حافظه کامپیوتر شما کم شود و بعد از مدتی حافظه کامپوتر شما به ملکوت بپیوندد این روش می تواند نشان دهد که ایا قطعات کامپیوتر شما با هم مچ هست یا خیر
این را هم بگویم که شرکت ماکروسافت برای پیدا کردن باگ های بزرگ و کوچک از این قسمت استفاده می کند پی سعی کنید خوب یاد بگیرید
اگر باز هم سوال از این قسمت دارید در حد توان در خدمتم
امیدوارم توانسته باشم کمکی کرده باشم