نمايش پست تنها
قديمي May 20th, 2008, 06:38   #1646
xeroF
Senior Member

تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 1,106 بار در 236 پست
xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)
0

جناب ابرانسان
با سلام
اولا : عرض پوزش به خاطر تاخیر. دلیلش را خواهم گفت.
ثانیا : چنانچه قبلا هم عرض کردم کامپیوتر شما مشکل جدی حرارتی دارد. در صورتیکه به هر دلیل هنوز آن را حل نکرده اید توصیه می کنم سیستم را به یک متخصص نشان بدهید. مطمئنا این کار از ضررهای بعدی جلوگیری خواهد کرد. حرارت 80 درجه سانتیگراد برای سی پی یو یک جهنم واقعی است و باید خوشحال باشید که تا به حال سالم باقی مانده ضمن اینکه نوشتید در حالیکه سیستم کار بخصوصی انجام نمیدهد حرارت 65 درجه است. این هم به واقع عجیب است.
من پس از پرس و جو از دوستان بالاخره دیروز یک کامپیوتر که سی پی یو آنAMD Atlon 3800 بود پیدا کردم . نتیجه تست حرارتی و مقایسه آن با کامپیوتر شما:
در شرایط معمولی و بدون فشار , حرارت سی پی یو بین 35 تا 40 درجه و زیر بار پردازشی سنگین حرارت حدود 55 درجه. حالا اینها را با کامپیوتر خودتان مقایسه کنید. سیستم شما همواره بین 20 تا 30 درجه از حد معمول گرمتر یا به عبارت بهتر داغتر است. این موضوع که تغییر دور فن تابع قاعده بخصوصی نیست و باری به هر جهت کم و زیاد می شود هم دلیل دیگری بر وجود مشکل است. تکنولوژی فن هوشمند که در مادربردهای جدید تعبیه شده به همین منظور هست که متناسب با حرارت سی پی یو دور فن تنظیم شود در حالیکه در کامپیوتر شما این قابلیت به درستی عمل نمی کند.
سیستم شما نهایتا باید توسط یک متخصص بازدید شود اما فعلا برای خالی نبودن عریضه:
1- کنترل کنید که فن به شکل صحیح روی سی پی یو نصب شده باشد. بخصوص دقت کنید که رادیاتور به طور کامل به سی پی یو چسبیده و بین رادیاتور و سی پی یو حتی به قدر یک مو فاصله نباشد. اگر چسب سیلیکون در اختیار دارید یک بار رادیاتور را باز و سطح اتصال آن با سی پی یو را کاملا تمیز کنید و با آغشته کردن به چسب سیلیکون مجددا آن را نصب کنید. دقت کنید که اهرم نگهدارنده رادیاتور به درستی بسته شود و به یک طرف رادیاتور فشار بیشتر وارد نکند که باعث کج نصب شدن رادیاتور شود.
2- اگر کاتالوگ مادربرد را در اختیار دارید سیم اتصال فن به سوکت مربوطه روی مادربرد را کنترل کنید که در محل صحیح و به شکل صحیح متصل شده باشد.
3- در Bios سیستم تنظیمات را روی پیش فرض قرار دهید.
متاسفانه بیش از این سه مورد چیزی به نظر من نمیرسه. مطالبی که در پست چند هفته پیش نوشته بودم همچنان به قوت خود باقی هستند.
اگر با این تدابیر مشکل حل نشد دستگاه را به یک متخصص نشان بدهید. اگر هنوز تحت گارانتی است فروشنده موظف است مشکل را بررسی و برطرف کند و اگر گارانتی آن تمام شده هم باز متعهد به پشتیبانی است فقط هزینه ای بابت آن دریافت می کند که مطمئنا ارزشش را دارد. چون با توصیفاتی که کردید می توان حتی به مادربرد هم مشکوک بود. اگر برای سی پی یو و مادربرد مشکلی پیش بیاید هزینه آن قابل توجه خواهد بود که امیدواریم اینطور نباشد.
سیستم شما در معرض خطر جدی است. اگر مال من بود تا زمانی که مشکل به طور کامل حل نشود حتی آن را روشن نمی کردم.
xeroF آفلاين است
تشکر کننده از xeroF: