نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله pakan.p
یه سوال :در مادر بوردهای مثل p5kc که 1عدد بیشتر connector ide ندارند چطور میشه هم هارد های ata133 وهم درایو cd رو به مین وصل کرد؟
|
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله xeroF
هر کابل IDE دو Device را پشتیبانی می کند. منتها باید یکی را Master قرار دهید (به طور معمول هارد) و دومی را Slave که می تواند هارد دوم، سی دی رام یا سی دی رایتر باشد.
حتی کابل فلاپی درایو هم دو درایور را پیشتیانی می کند که به دلیل عدم نیاز ، فلاپی درایور دوم را نصب نمی کنند. در My Computer هم می بینید که بعد از درایو :A بلافاصله درایو :C قرار گرفته. درایو :B هم فلاپی درایور دوم هست که معمولا نصب نمی شود.
در عین حال چون مطالب بالا کاملا بدیهی است فکر می کنم در سوال شما نکته ای هست که من متوجه نشده ام. اگر پاسخ بالا قانع کننده نیست کمی بیشتر توضیح دهید.
تاکید می شود که شما با همان یک کابل می توانید هارد ATA و سی دی رام را با هم نصب کنید.
|
دوست عزیز xeroF شاید این دوست ما از دوتا سی دی رام و یک هارد استفاده می کند و اون موقع است که تعداد Device کم می اید و باید از Sata to IDE استفاده شود
نظر شخصی
من از Sata to IDE استفاده نکرده ام ولی اینجوری احساس می کنم که سرعت هارد پایین می اید و پیشنهاد می کنم که از هارد sata استفاده شود
اینم شکل Sata to IDE