نمايش پست تنها
قديمي May 29th, 2008, 00:31   #1700
hamidrezamf
Senior Member

hamidrezamf's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
تشکر از ايشان: 2,105 بار در 658 پست
hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)hamidrezamf (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به hamidrezamf
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله szh.1367 نمايش نوشته ها
دوست عزیز من همیشه برای افرادی که می خواهند وسایل کامپیوتری بخرند یک ضرب المثل می زنم

هرچقدر پول بدی اش می خوری

یو پی اس های مختلفی توی بازار هستند من از 98 هزارتومانی سراغ دارم تا هرچی اش بخواهی شما اول برای خرید یو پی اس باید مقدار برق مصرفی را بدانید یک نکته خیلی مهم برای خرید یو پی اس وجود داره و اون هم اینکه

واحدی که برای ظرفیت یو پی اس استفاده می شود امپر ساعت هست شما باید دستگاهی را انتخاب کنید که امپر ساعت مصرفی ان از کل برقی که شما به صورت امپر ساعت استفاده می کنید بیشتر باشد

فکر می کنم اسم شما اقا حسین بود

اقا حسین اون ضرب المثل بالا شامل حال برادر زاده شما هم می شود

اگر برای برادر زاده شما مقدور باشه حدود 150 هزار تومان به مبلغ که شما گفتید اضافه کنه بعد اون وقت یک کامپیوتر خوب که حداقل نخواهد تا 3سال دیگه قطعاتش را عوض کند تهیه کند

شما اگر الان چنتا قطعه با کیفیت پایین روی کامپیوتر نصب کنید سال بعد هم باید همین قطعات را عوض کنید این میشه که دوبرابر باید پول بدید

قطعات پیشنهادی من

سعی کنید از سی پی یو های Intel Core 2 Duo استفاده شود
برای خرید کارت گرافیک بهتره از مدل geforce استفاده شود
پیشنهاد من برای خرید مادر بورد giga مدل pls3 هست
رم 1gig مدل kingston بهتر جواب داده

به نظر من بقیه وسایل کامپیوتر دست سلیقه فرد است

پ.ن : اقا حسین از نوشت هات خیلی حال می کنم بابا دمت گرم

امیدوارم توانسته باشم به دوستان کمک کرده باشم
با سلام
این قضیه آمپر ساعت رو خیلی کلی گفتید...آمپر ساعت فقط یه واحد هست..لطفا" دقیق تر توضیح بدید..
با تشکر..
hamidrezamf آفلاين است