نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله traderman123
سلام
من یه خواهر زاده دارم که الان 8 سالشه
450 هزار تومان بابش داره هزینه میکنه تا براش یه کامپیوتر بخره
به نظر دوستان چه سیتمی میشه با این مقدار پول جمع کرد؟
لطفا ریز قطعات رو اگر کسی میدونه بگه !!!
ممنون
|
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله kohzadi
سلام
دوست عزیز با توجه به مقدار هزینه ای که در نظر گرفته اید می توانید سیستم زیر را تهیه کنید:
CPU: Intel 3000 LGA or Intel 430 or AMD LE1600
RAM: 1024 MB DDR2 kingstone Original (2*512 MB) Dual Channel
HDD : 160 GB SATA2 Maxtor 8MB
VGA: 512 Mb GeForce 7200
Monitor : 17” FLAT Samsung dfx
Drive : Combo Samsung
Modem : Suzuki 56K V.92
Case & Power : Perfect 500W 24 Pin
Mouse & keybord
Speaker : 500 Watt 3 pieces
ست نقره ای_مشکی
قیمت این سیستم 415000 تومان می شود
موفق باشید
|
با 450 نمیشه سیستمی جمع کرد که هم سرعتش خوب باشه و هم به درد بازی بخورده. قطعاتی که پیشنهاد میدم:
T=Toman
Intel Dual-Core E2180 - 2GHz (70T)
GIGABYTE - 945GCM-S2L Soun+VGA 256MB Onboard (71T)
RAM 1GB Kinston (Sarir guaranty) (23 T)
HDD 250GB SATA2 MAXTOR (50T)
FAX 56 GIGABYTE (8T)
Monitor 17” FLAT Samsung dfx (100T)
SPEAKER (38T)
Power Perfect (15T)
DVD R/RW+ HP (40T)
Case (Optional)
Mouse-Keyboard (Optional)
کیبورد و موس را هم تخمینی حساب کردم جمعش شد:
و اما دلایلی که برای خرید این قطعات دارم:
بازیهای موجود در بازار اکثراً کارت گرافیک 512 به بالا نیاز دارن و خرید کارت گرافیکهای فعلی که 256 مگابایت ریل هستند و قابلیت Share تا 512 مگابایت را دارند در حال حاضر مقرون به صرفه نیست مگر اینکه کارت گرافیک یک گیگا بایتی با قیمتی بالاتر از 100 هزار تومان تهیه کنید. مطمئن باشید کارت گرافیکهای 256 و 512 خیلی زود از رده خارج میشوند. پس برای خرید کارت گرافیک عجله نکنید.
مادر بردی که معرفی شد دارای گرافیک 945 اینتل است که قابلیت ساپورت Aero ویستا را نیز دارد، پس دسته کمی از کارت گرافیکهای 256 مگابایتی(حدود50 تومنی) بازار ندارد. در اسرع وقت که قیمت کارتهای یک گیگابایتی کمی پایین آمد میتوانید کارت گرافیک هم خریده و بروی این سیستم استفاده کنید.
تفاوت قیمت هارد 160 با 250 فقط 8-9 هزار تومان است. پس بهتر است با توجه به ارزان شدن قیمت هارد ، هاردی با 90 گیگابایت حجم اضافه نسبت به 160 خرید کنید.
دوره ی پنتیوم (Pentium) به سر رسیده . حداقل کاری که میشه برای سرعت بالا در پردازش انجام داد خرید CPUهای دوهسته ایست. درسته که سرعت Dual Core به Core 2 Duo نمیرسه ولی نسبت به پنتیوم های تک هسته ای خیلی بهتره. قیمتش هم پایینتره. سرعتها را در سایت Tom's hardware مقایسه کرده ام و بی دلیل نگفتم.
DVD Writer : مدلهای زیادی در بازار موجوده. Sony با گارنتی ایران رهجو میتونه خوب باشه (قیمت حدوداً 33-36) ولی من HP را پیشنهاد میکنم.( با هر دو مدل کار کرده ام ) (پایونیر اگر اصلش پیدا بشه خوبه) (ال جی ، سامسونگ و مدلهای دیگه را هم تا حالا تست نکردم)
RAM : حتماً گارانتی معتبر باشه مثل سریر. Dual Channel هم میتونید تهیه کنید (دو تا 512)
بقیه ی موارد هم انتخابیست.
*ممکنه قیمتها یه کم بالا و پایین باشه.
تا حالا بیشتر از ده تا سیستم با این مشخصات جمع کرده ام که خدا را شکر همه ی یوزرها از این سیتمها راضی بودند.
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.