نمايش پست تنها
قديمي June 18th, 2008, 14:12   #1788
HardyLaity
Senior Member

HardyLaity's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)HardyLaity (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله xeroF نمايش نوشته ها
پوشه System Volume Information ایجاد نشده. از قبل وجود داشته. این یکی از پوشه های سیستمی ویندوز هست که اطلاعات مربوط به هر درایو داخلش قرار داره. منتها به طور پیشفرض مخفی هست. فایل(های) مخربی که وارد سیستم شما شد یکی از کارهایی که کردند تغییر دادن تنظیمات کنترل پنل و آشکار کردن فایلها و پوشه های مخفی بوده.(امیدواریم فقط همین کار رو کرده باشند)

با رعایت اصول و موازین امنیتی میشه درصد اطمینان رو خیلی بالا برد. نمیدونم تا چه حد ولی میدونم که هیچ وقت این اطمینان 100% نبوده و نیست و نخواهد بود متاسفانه. اگر اطمینان 100% داشتیم که دیگه ترس از ویروس معنی نداشت. مشکل اینه که ویروس نویسها همیشه یک قدم جلوتر از آنتی ویروس نویسها حرکت می کنند. ممکنه ما بدشانس باشیم و در فاصله همین دو قدم گرفتار بشیم. یعنی جایی که ویروس هست ولی هنوز شناخته نشده و آنتی ویروسش ارائه نشده. به هر حال زندگی همینه. کاری که میتونیم بکنیم انجام اقدامات احتیاطی ، استفاده از آنتی ویروسهای قوی با آخرین آپدیت، پرهیز از موقعیتهای مشکوک و .. هست. همین توصیه هایی که مدام میخوانیم و می شنویم و البته گاهی اوقات خیلی هم به اونها عمل می کنیم
اگر اطمینان نسبی پیدا کردید که ویروسها حذف شدند و سیستم هم داره کارش رو میکنه تعویض ویندوز ضرورتی نداره. ضمن اینکه ویندوز از بعضی از فایلهای خودش بک آپ میگیره و در صورت لزوم اونها رو بازسازی میکنه. به این نکته هم توجه کنید که حوزه عمل فایلهای مخرب منحصرا درایو نصب ویندوز نیست که گمان کنیم با فرمت کردن درایو و تعویض ویندوز همه مشکلات حل میشن. با این حال اگر واقعا دل چرکین هستید ویندوز رو هم عوض کنید ولی راه حل نهایی یک آنتی ویروس قوی و به روز هست و هوشیار بودن و رعایت ترتیبات امنیتی.

هی میخوام گیر ندم به این عمو بیل نمیشه

شما اولین چیزی که برای ترید نیاز دارید به نظرم آرامش هستش چیزی که در ویندوز متصل به اینترنت به هیچ عنوان میسر نخواهد بود شما دوست گرامی کاملا صحیح نوشتید با رعایت کامل موازین ایمنی و ویروس یاب آپ دیت و قوی هم نمیشه اطمینان پیدا کرد که مشکلی پیش نیاد مثالا همین ویبولتین که این فروم بر ستونهای اون استواره کلی حفره داره که باهاش خیلی کارا میشه کرد

معمولا ویندوز کارا لینوکس کارا رو یه عده آدم کله خشک متعصب میدونن که دارن از یه سیستم عامل طرفداری میکنیم به خاطر اینکه میخواند متفاوت باشند

ولی حقیقت این نیست تفکر متن باز یه تفکر فرای یک سیستم عامل که مبحثش خیلی مفصله اگه دوستان مایل باشند در جای خود در موردش صحبت میکنیم

لب کلام در لینوکس نه به خاطر خوشگلیش یا پشتیبانی قوی بلکه به خاطر خاصیت زاتی هسته مرکزیش تقریبا ویروس گرفتنش بسیار بعیده برای همین من هر جا دلم بخواد میرم رو هر لینکی هم که بخوام کلیک میکنم هر میلی رو هم باز میکنم و موزیک از دوستم میگیرم و ....... ویروس یاب هم ندارم سیستم هم کند نمیشه یه همت کنید و از عادات خودتون بکنید بیایید بیرون تا آزادیو بتونید لمس کنید