نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله nima_azadi
اینکه تهدید نظامی داریم شکی توش نیست ، اینکه رونق اقتصادی نداریم نیز همینطور ، اما اینکه تله گذاشتند یک کم نگاه معنا دار و متاسفانه غیر منطقی هست . گیریم تله باشه ، مگه شما معامله گر نیستی ؟؟ مگه شما بر اساس تحلیل خرید نمی کنی کاری کن توی تله گیر نکنی ! توی فارکس کم از این تله ها می خوریم ؟؟
آلبرتینی جان ، من میدونم شما احتمالاً ضرر زیادی توی بورس کردی ، ولی یک بار دیگه عرض کردم که توی هر بازاری باید به وقتش وارد شد و به وقتش خارج شد ! اگر بازار مسکن داغ هست برو مسکن ، اگر بورس داغ هست برو بورس ، اگر طلا داغ هست برو سمت سکه ........
مطلق گرایی و مطلق بینی برامون پول میشه ؟؟ همین دو ماه و نیم اخیر من نزدیک 50% در بورس سود کردم ، اگر قرار بود از همون اول فکر کنم که توی تله هستم و .........
وقتی مثلاً صندوق عشایر روستایی میاد 330 میلیارد توامن پول میده و بلوک فولاد خراسان رو می خره عقل توی کله اش نیست ؟؟ باید فکر کنه که جنگ میشه ؟؟؟ با خودش میگه نکنه ...........
ریسک هر بازاری رو با یک سری فاکتورها می سنجند ، در سال 84 متوسط p/e بازار به 3 رسیده بود(نرخ تورم 33%) یعنی فاجعه !! این میزان در بورس های آمریکا و اروپا نزدیک 40 هست (رخ تورم 2.5%) حالا شما بگو شرکتی که در سال یک سوم پولش رو بعنوان سود توی مجمع بهتون میده فارغ از بالا پایین رفتن قیمت سهم ریسکش زیاده ؟؟ میدونی چند درصد پول جامعه الان توی بانک ها هست و نرخ بهره 18% در سال راضی شون می کنه ؟؟؟
|
خوشبختانه من زود از بازار بورس ایران خارج شدم تقریبا از زمان عضویتم در این فروم.دوست دارم بدونم شما چطوری در بورس ایران سرمایه گذاری میکنی .اینکه برای خودت سبد سهام داری یا بقول فارکس کارها فول مارجین منتظر شکار بهترین موقعیتها میمونی
اگر سبد سهام داری همونقدر از بازار سود میبری که شرکتهای سرمایه گذاری میبرند.در عکسهایی که گذاشتم میتونی بازدهی یکساله
این شرکتها رو ببینی مگه اعتقاد داشته باشی بقول خودت اون شرکتها عقل تو کله ندارند.اگر فول مارجین کار میکنی که همه میدونیم با وجود سود بالاتر این نوع سرمایه گذاری فقط یک اشتباه همه زحمات شما رو به با د میده.کافیه صبح پاشی ببینی اسرائیل نطنزو زده اونوقت دربدر باید دنبال مشتری باشی حال اگر ایران هم جواب بده که دیگه بیخیال. درمورد استناد به اینکه فلان شرکت اومده بلوک فولاد خراسان رو میخره از شما میپرسم با این استناد هر وقت مثلا یک شرکت سرمایه گذاری میاد قسمت عمده ای از سهمشو تو یک شرکت در بورس میفروشه باید نتیجه گرفت که باید اون سهمو فروخت؟
در مورد قضاوتتون در مورد p/e که اصلا باهاتون موافق نیستم.اگر نرخ بهره بانکها رو 18 درصد بگیریم پس باید هر سهم با p/e پایینتر از 5.5
ارزش سرمایه گذاری رو داشته باشه.چرا در حالی که شرکتهایی مثل سایپا با p/e 2.57 یا پارسخودرو با p/e 2.12 یا کربن ایران یا لیزینگ غدیر و خیلیهای دیگر در حالی که بازار مثبت است چندان مورد توجه نیستند؟چون تجربه نشون داده سهمهای با p/e پایین سهمهایی هستند که نه از نظر تکنیکالی به کف خود رسیدهاند بلکه سهمهایی هستند که از مشکلات اساسی رنج میبرند و شخصی که سهم مثلا
پارس خودرو با p/e 2.12 رو میخره به امید اینکه هنگام تقسیم سود به اندازه نصف سرمایه خودش سود بگیره با تعدیلهای منفی سهمش
در طول سال روبرو میشه.در واقع p/e پایین در اکثر مواقع بیشتر از اینکه نشانه ارزان بودن سهم یا ریسک پایین سهم باشه نشانه اینه که
بازار باور نداره شرکت مورد نظر بتونه سود مورد ادعای خودشو محقق کنه.