نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله albertini
اگه توضیحات دوخطی منو میخوندی متوجه میشدی که خودم گفتم که منفی شدن امروز وصندوق طبیعیه .نمیدونم شما که نوشته منو نقل قول کردی چطور اونو نخوندی.اشکال من به این بود که حدود 140 نفر سرمایشون بلوکه شده اما دریغ از یک خریدار.
از طرف دیگر حالا که سهم برگشته شما ادعا میکنی مقاومت روی این قیمت خیلی واضح بوده در حالی که خودتون در تحلیلی که برای اثبات کارایی تکنیکال در بورس ایران برای وصندوق قرار دادید هدفها را چه از لحاظ قیمتی چه از لحاظ زمانی بسیار فراتر از موقعیتهای کنونی قرار دادید.(پست شماره 123 )
|
از نظر قیمتی و از نظر زمانی فراتر از این قیمت هست ، تارگت 250 در 8 سپتامبر .
در ضمن اینجا انجمن تخصصی تحلیل تکنیکال در بورس نیست که من دائماً پست بزنم و حمایت ها و مقاومت ها رو نشون بدم ، یک نمونه گذاشته بودم مبنی بر کرایی تکنیکال در بورس تهران . شما همون رو گرفتی ول کن هم نیستی .
من خودم روی 227 فروختم . معمولاً بورس ما یک عده ای رو داره که با جو خرید و فروش می کنند ، وقتی صف خریده میرند توی صف خرید ، وقتی صف فروشه میرند توی صف فروش .
در هر حال اگر اینجور صحبت ها باعث میشه ثابت کنید بورس تهران اخ هست و فارکس خوب ، هر چقدر دوست دارید بگید مشکلی نیست . ربطی به من نداره .
من از هر دو بازار همزمان استفاده می کنم حتی هر چهار بازار (مسکن و طلا) البته به وقتش .