جناب امیر بابک عزیز، اصولاً تاپیک هایی که از صفحه اول و دوم هر تالاری در سایت سرمایه رفتند از دل و دیده اعضای سرمایه هم برفتند، من هروقت وارد تالار موضوعات عمومی می شم می بینم که تاپپیک مذهبی زیاده (حالا حتماً شما می رید می شمرید می گید که فلان قدر تاپیک غیر مذهبی بود 3 یا 4 تا مذهبی) ولی من صحبتم اینه که چرا وقتی یه موضوعی ممنوعه باید اینقدر در موردش صحبت بشه هیچ کس هم چیزی نگه.
اگه آزاده پس هرکس هرچیزی که دلش خواست بیاد بگه و هر تاپیکی هم که خواست بیاد بزنه ولی در موردش بحث نکنه آقا حامد که می فرمایند بحث ممنوعه و تاپیک زدن آزاده یعنی می شه من بیام و هر عقیده ای که داشتم رو بصورت تاپیک عنوان کنم ولی بحثی در موردش نکنم؟
دوستان عزیزی که موافق تاپیک های مذهبی هستند، زدن تاپیک اسلامی و مذهبی در تالار موضوعات عمومی براساس قوانین سایت ممنوعه، حالا چون بدلیل اینکه ما هنوز بعد از 30 سال هنوز
انقلاب جمهوری اسلامی ایران هستیم و کلمه "انقلاب" رو یدک می کشیم در حالی که انقلاب و جنگ تموم شده (البته اینکه ما هنوز در شرایط بحرانی انقلاب هستیم برکسی پوشیده نیست) دوستان اگر تاپیکی در زمینه های مذهبی زدند شاید باعث دوام و قدرت سایت سرمایه بشه که خوب این بد نیست.
ولی دوستان توجه بفرمایند که از اولین اصول دین مبین اسلام رعایت قوانین و احترام گذاشتند به اصول و قوانینی هست که در هر جامعه ای مانند سایت سرمایه تصویب می شه و برقراره، پس با رعایت قوانین و احترام گذاشتن به اصول به دین اسلام احترام بگذارید و ثابت کنید که مسلمان واقعی هستید.
پ . ن . :دوست عزیز امیر بابک یک پیشنهاد هم برای شما دارم، شما بجای اینکه اینقدر مطالب مذهبی بخونید یه مقدار هم ادبیات فارسی رو بخونید تا از تشبیهات و استعارات و اصول قواعد زبان شیرین فارسی آگاهی پیدا کنید، تا متوجه بشوید که وقتی یه نفر مثل این بنده حقیر صحبت از این می کنه که کل تالار تبدیل شده به صحبت در مورد دین و مذهب منظورش اینه که تاپیک مذهبی زیاده. هرچی باشه زبان مادری ما هنوز فارسی هست، خوشبختانه!!!!!!!!!!!!