نمايش پست تنها
قديمي July 13th, 2008, 13:47   #557
economic.finance
Senior Member

تاريخ عضويت: Oct 2007
تشکر از ايشان: 409 بار در 137 پست
economic.finance (سطح 1)economic.finance (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amirbabak نمايش نوشته ها
من فقط جواب LastNight عزیز رو میدم که حسابش تو سایت سرمایه از مابقی جبهه گیرنده های طرفدارش سواست:

عزیزم اولاً من به شما خدایی نکرده توهینی کردم!؟ بیراه گفتم!؟ که مرا به خشکه مقدسی، بی ادبیاتی ، بی حساب کتابی و... متهم کردید!
من صرفاً آماری ارایه دادم مبنی بر اینکه زیادی مته به خشخاش نگذارید، بگذارید هرکی با اعتقادات مذهبیش تو همین سایت حال کنه و پست بزنه!
آقا دموکراسی دو طرفه است، چرا ما ایرانی ها فقط یک طرف رو میچسبیم!؟

جالبه حکایت شاه بخشیده، شاه قلی نمی بخشه شده است!!
مدیران سایت تا کنون مانع نشدند ولی دوستان....؟؟

من هنوز پست بسیار زیبای شما را در رابطه با مظلومیت امام حسین به یاد دارم.
http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...1&postcount=42

نمیتوانم بپذیرم که شما همان شمایید!!؟

در هر صورت مجدداً از همه دوستان مخالف عاجزانه برادرانه خواهشمندم بگذارند هرکی با اعتقاداتش حال کنه و مطلب بگذاره، هرکی دوست داشت میخونه هر کی هم نه که نه ، مشکلی نیست.
با سلام دوست عزیز
صحبت سر مخالفت با اعتقادات شما و مخالفت با چیزاهایی که شما با هاش حال میکنی نیست.....صحبت سر این هستش که سیاست در پی گرفته شده در قبال تاپیکهای مذهبی(حالا هر مذهب و دینی،فرقی نمی کنه) سیاست یک بام و دو هواست...همونطور هم که شما اشاره کردید چه خوبه که بجای در پی گرفتن خط مشی یک جانبه از دموکراسی و سیاست دوجانبه استفاده بشه تا این ابهام در بین افرادی مثل ما بوجود نیاد که خدای نکرده بعضی تاپیکها با اینکه خلاف قانون ذکر شده سایت هستند ولی مدیران سایت اونها رو جز استثنائات محسوب می کنند.

ممنون و موفق باشید

پ.ن:من شخصا اعتقاد دارم که حق همه هست که هر عقیده و دینی رو داشته باشند،و این عقیدشون برای بنده محترم هستش...ولی یک سوال دارم؟؟؟..آیا عقاید و افکار من هم برای شما قابل احترام هستش؟؟؟...آیا آزادی که شما در بیان عقاید خود در این سایت و در تاپیکهای مربوطه دارا هستید،من نیز دارا هستم؟؟؟...اگر اینطوریه پس چرا تا حالا اینو ندیدیم؟؟؟؟
economic.finance آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از economic.finance: