نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Reza
سلام
متاسفم که مجبورم برخی نکات بدیهی رو یادآوری کنم:
۱- گردانندگان سایت سرمایه در کشور ایران زندگی می کنند. اکثر مخاطبان این سایت نیز از ایران به سایت دسترسی دارند. به همین دلیل ناچاریم قوانین کشور را رعایت کنیم. در غیر اینصورت سایت با مشکل مواجه خواهد شد.
۲- مسئولیت مطالب مطرح شده در هر سایت، بر عهده مدیر سایت می باشد. جدیدا طرحی در مجلس مطرح شده که مجازات بسیار سنگینی برای افرادی که هرگونه فعالیت اینترنتی غیر اخلاقی و غیر دینی داشته باشند تعیین شده. حتی این افراد محا رب شناخته شده و با صدور حکم اعد ام مواجه خواهد شد.
من حاضر نیستم مسئولیت طرح موضوعات خطرناک (و در عین حال بی فایده) رو بپذیرم. هدف من از راه اندازی این سایت، ایجاد محیطی دوستانه برای بحث و تبادل نظر در زمینه بازارهای مالی بود، نه درج موضوعات سیاسی و مذهبی!
آیا از دوستان کسی هست که مسئولیت مطالب سیاسی و مذهبی درج شده در سایت رو بپذیره؟ اگر پاسخ مثبته، ظرف چند روز آینده به اتفاق ایشان متنی تهیه و برای گواهی امضاء به یک دفتر خانه رسمی مراجعه می کنیم و تمام مسئولیت تاپیکهای غیر فنی رو به این دوست عزیز منتقل می کنیم. بلافاصله پس از امضای این سند، درج هرگونه مطلب سیاسی و مذهبی در سایت آزاد خواهد بود . . .
نوشتن مطالب سیاسی و غیر مذهبی با نام کاربری ناشناس، اقدام شجاعانه ای به نظر نمی رسه.
امیدوارم بجای بحثهای بیهوده و هدر دادن وقت و انرژی همدیگر، به فعالیتهای مفیدتری بپردازیم.
با احترام
رضا
|
Exactly true دوست من
دقیقا،این سایت همونطور شما فرمودید برای بحث تبادل نظر در زمینه بازارهای مالی بوجود اومده(و من بشخصه برای زحماتی که میکشید بسیار احترام قائلم و بسیار از شما تشکر می کنم) نه در زمینه های مذهبی و سیاسی....خوب پس بهتر نیست که حالا که اینطوره در مورد هر موضوع مذهبی و در مورد هر دینی این مورد رعایت بشه؟؟؟؟...و یا اینکه شما رو مجبور کردند که در مورد اسلام و تشیع بایدحتما مطالبی رو در این سایت درج کنید و گرنه این سایت رو می بندند؟؟؟؟؟...آیا چنین چیزی به شما گفته شده؟؟؟؟...اگر اینطور هستش که من بشخصه از شما معذرت می خوام و دیگه هم اصراری سر این موضوع ندارم...ولی اگر اینطوری نباشه،بهتر نیست که برای رعایت تعادل و جلوگیری از دلخوری اون تاپیکها هم مشمول قوانین و خط مشی این سایت بشوند؟؟؟(یعنی اگر گفتگو و صحبت درباره دین مممنوع هستش در مورد همه ادیان این موضوع صدق کنه.)
ممنون و موفق باشید
پ.ن:آقا رضا بنده مشکلات و محدودیتهایی که ذکر کردید رو کاملا درک می کنم،چونکه خودم هم ساکن همین کشور هستم،مسلمان هستم و شیعه هستم...از همه زحماتی هم که متقبل می شوید برای گرداندن این سایت(چه از نظر وقت چه از نظر مالی ) هم کاملا آگاه هستم و کار شما را، در بوجود چنین محلی مناسبی برای بحث و گفتگو در مورد بازارهای مالی،کاملا ارج می نهم و بسهم خودم بسیار سپاسگذارم...ولی لپ کلام و جان کلام صجتهای بنده و دوستان این هستش که ،همونطور که خودتون گفتید بهتر این سایت بکار اصلی خودش بپردازه بجای انکه محل تبلیغات و مدح و ثناگویی دین اسلام و شیعه بشه(برای اینکار سایتهای بسیاری وجود دارند ) و این موضوع محل اختلاف و بوجود آمدن احساس تبعیض بشه
بهر حال این حرف بنده برای حذف تاپیکهای مذهبی(که در راستای اهداف و قوانین این سایت نیستند) و یا انتقال اونها به یک تالار دیگه ، یک پیشنهاد هستش...وگرنه کیه که ندونه صلاح ملک خویش خسروان دانند و این حق شما بعنوان صاحب سایت هستش که هر مطلبی که خواستید رو اجازه بدید تا در اینجا بیان بشه و هر مطلب رو که دوست نداشته باشید حذف کنید.