نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله economic.finance
Exactly true دوست من
دقیقا،این سایت همونطور شما فرمودید برای بحث تبادل نظر در زمینه بازارهای مالی بوجود اومده(و من بشخصه برای زحماتی که میکشید بسیار احترام قائلم و بسیار از شما تشکر می کنم) نه در زمینه های مذهبی و سیاسی....خوب پس بهتر نیست که حالا که اینطوره در مورد هر موضوع مذهبی و در مورد هر دینی این مورد رعایت بشه؟؟؟؟...و یا اینکه شما رو مجبور کردند که در مورد اسلام و تشیع بایدحتما مطالبی رو در این سایت درج کنید و گرنه این سایت رو می بندند؟؟؟؟؟...آیا چنین چیزی به شما گفته شده؟؟؟؟...اگر اینطور هستش که من بشخصه از شما معذرت می خوام و دیگه هم اصراری سر این موضوع ندارم...ولی اگر اینطوری نباشه،بهتر نیست که برای رعایت تعادل و جلوگیری از دلخوری اون تاپیکها هم مشمول قوانین و خط مشی این سایت بشوند؟؟؟(یعنی اگر گفتگو و صحبت درباره دین مممنوع هستش در مورد همه ادیان این موضوع صدق کنه.)
ممنون و موفق باشید
پ.ن:آقا رضا بنده مشکلات و محدودیتهایی که ذکر کردید رو کاملا درک می کنم،چونکه خودم هم ساکن همین کشور هستم،مسلمان هستم و شیعه هستم...از همه زحماتی هم که متقبل می شوید برای گرداندن این سایت(چه از نظر وقت چه از نظر مالی ) هم کاملا آگاه هستم و کار شما را، در بوجود چنین محلی مناسبی برای بحث و گفتگو در مورد بازارهای مالی،کاملا ارج می نهم و بسهم خودم بسیار سپاسگذارم...ولی لپ کلام و جان کلام صجتهای بنده و دوستان این هستش که ،همونطور که خودتون گفتید بهتر این سایت بکار اصلی خودش بپردازه بجای انکه محل تبلیغات و مدح و ثناگویی دین اسلام و شیعه بشه(برای اینکار سایتهای بسیاری وجود دارند ) و این موضوع محل اختلاف و بوجود آمدن احساس تبعیض بشه
بهر حال این حرف بنده برای حذف تاپیکهای مذهبی(که در راستای اهداف و قوانین این سایت نیستند) و یا انتقال اونها به یک تالار دیگه ، یک پیشنهاد هستش...وگرنه کیه که ندونه صلاح ملک خویش خسروان دانند و این حق شما بعنوان صاحب سایت هستش که هر مطلبی که خواستید رو اجازه بدید تا در اینجا بیان بشه و هر مطلب رو که دوست نداشته باشید حذف کنید.
|
با سلام و تشکر از شما
کاملا متوجه منظور شما هستم. کسی ما رو مجبور نکرده که در مورد اسلام و شیعه مطلب در سایت نوشته بشه. اما عدم حذف تاپیکهای مورد نظر شما، چند علت داره:
1- پیش فرض ما این است که هر کاربر می تواند مطالب مورد علاقه خود را در سایت درج کند، مگر اینکه مطالب برای سایت خطر آفرین باشد. با توجه به اینکه تاپیکهای مذکور خطری برای سایت ایجاد نمی کنند، ما هم با این تاپیکها برخورد نکردیم.
2- در سایت سرمایه الزامی برای مشاهده تاپیکها توسط اشخاص وجود ندارد و هر شخصی می تواند با توجه به علایق خود، برخی تاپیکها را اصلا مطالعه نکند. لذا وجود این تاپیکها مزاحمتی ایجاد نمی کند و حقی را از کسی ضایع نمی کند. (امیدوارم برخورد ما مانند برخی افراد نباشد که چون مثلا خودشان با موسیقی مخالف هستند، اجازه نمی دهند در شهر کنسرت موسیقی برگزار شود!)
3- معیار و ملاک برای تاپیکهای مضر و خطرناک تا حدود زیادی مشخص است. اما برای تاپیکهای مورد نظر شما، معیار دقیقی وجود ندارد. بعنوان نمونه:
آیا تاپیک "محرم و نوحه خوانی" باید حذف شود؟
تاپیک تبریک اعیاد اسلامی (که بر اساس تقویم کشور ما، تعطیل رسمی هستند) چطور؟
آیا تاپیکهای "نون حلال"، "فارکس در رادیو معارف" و "استفتائیه در مورد بازار فارکس" که بطور مستقیم یا غیر مستقیم مرتبط با فارکس هستند نیز باید حذف شوند؟
حتی تاپیکهای دعا و نیایش مانند "هر روز به سوی تو می آیم" و "سلام خدا" و . . . چطور؟
آیا اگر تاپیکهای فوق حذف شود، مشکل بطور کامل برطرف می شود؟ اگر چند ماه بعد، یکی از دوستان از ما بخواهد مثلا "به نام خدا" را از اول تمام تاپیکها حذف کنیم، آیا ما باید این درخواست را اجرا کنیم؟
می بینیم که در این مورد معیار مشخصی وجود ندارد. ممکن است نظر شما حذف برخی از این تاپیکها و باقی ماندن برخی دیگر باشد. اما آیا همه افراد در این مورد با شما هم نظر هستند؟
اگر در خصوص موارد بالا اتفاق نظر وجود داشته باشد، معیارها کاملا مشخص باشد و با اجرای آن معیارها نظر اکثریت کاربران جلب شود، قطعا ما هم از این موضوع استقبال می کنیم. زیرا همانطور که در بالا نوشتم، هدف اصلی ما فراهم کردم محیطی آرام و دوستانه برای تبادل نظر در زمینه بازارهای مالی بوده است و از هر ایده ای که ما را در رسیدن به این هدف یاری کند، استقبال می کنیم.
با احترام
رضا