نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Reza
با سلام به جناب economic.finance
امیدوارم با من هم عقیده باشید که مرزبندی قطعی و مشخص میان تاپیکهای خطرناک و غیر خطرناک وجود ندارد. حتی فی*لتر کنندگان وب سایتها هم معیارهای مشخصی برای این موضوع ندارند. به همین دلیل ما ناچار شدیم برخی تاپیکهای کمتر خطرناک!! را به تالار اعضا منتقل کنیم. اگر شما یا هر یک از دوستان می تواند معیاری جامع و کامل برای تشخیص تاپیکهای خطرناک و مشکل ساز از تاپیکهای غیرخطرناک تدوین کند، یا از معیارهای مورد نظر مسئولان مربوطه اطلاع کامل دارد، موجب امتنان خواهد بود که این معیارها را در اختیار ما قرار بدهد تا بتوانیم بر اساس آن سایت را به نحو بهتری اداره کنیم.
ضمنا من پاسخ شما را بطور کامل در پست قبلی دادم و دلایل را توضیح دادم. از شما درخواست می کنم یکبار دیگر نوشته فوق را مطالعه فرمائید و حداقل به بند 3 نوشته بنده پاسخ بدهید.
با تشکر
|
با سلام دوباره
والله نمی دونم چی بگم... نمی دونم چه جوری دوباره منظورمو بیان کنم..فکر کنم شما به این جمله بنده اصلا توجه نفرمودید:
"حرف من این نیست که چون تاپیکهای اسلامی برای سایت خطرناک هستند باید حذف بشوند ....."
وقتی صحبت من در مورد مضر بون یا نبودن تاپیکها نیست پس چطور از من می خواهید که معیاری برای اینکار ارائه بدم؟؟؟؟؟....اگر منظورتون اون پانوشت هستش،باید عرض کنم داخل پرانتز متذکر شدم که منباب مثال بیان شده....
تمام حرف بنده این هستش:
.....سیاست یک بام و دو هوا......مستثنی شدن تاپیکهای اسلامی از قوانین تالار عمومی.......
ممنون و موفق باشید