نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله economic.finance
با سلام دوباره
والله نمی دونم چی بگم... نمی دونم چه جوری دوباره منظورمو بیان کنم..فکر کنم شما به این جمله بنده اصلا توجه نفرمودید:
"حرف من این نیست که چون تاپیکهای اسلامی برای سایت خطرناک هستند باید حذف بشوند ....."
وقتی صحبت من در مورد مضر بون یا نبودن تاپیکها نیست پس چطور از من می خواهید که معیاری برای اینکار ارائه بدم؟؟؟؟؟....اگر منظورتون اون پانوشت هستش،باید عرض کنم داخل پرانتز متذکر شدم که منباب مثال بیان شده....
تمام حرف بنده این هستش:
.....سیاست یک بام و دو هوا......مستثنی شدن تاپیکهای اسلامی از قوانین تالار عمومی.......
ممنون و موفق باشید
|
با سلام
دقیقا سوال من هم همین است. وقتی شما نمی توانید معیاری ارائه بدهید، از ما چه انتظاری دارید؟ اگر همین حالا تصمیم بگیریم درخواست شما را بطور کامل اجرا کنیم، کدام تاپیک ها را باید حذف کنیم؟
سیاست ما یک بام و دو هوا نیست. دو بام و دو هوا است. زیرا تاپیکهای مضر با تاپیکهای غیر مضر متفاوت هستند.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Chichest
منظور جناب economic.finance در مورد اين قانون سايت است
اگر فردي قصد اطلاع رساني در مورد مسايل مذهبي را داشته باشد بهتر است يك تاپيك با عنوان مثلا " تبريكات و تسليتهاي اسلامي" باز كنيد
و تمام پستها داخل آن زده شود و براي هر اتفاق ديني كه در سال بيش از 100 مورد است تاپيك جديدي باز نشود و تخصصي بودن سايت حفظ شود
|
این مورد قابل اجرا هست و ایده ایجاد یک تاپیک برای تبریک و تسلیت مناسبتها (یا دو تاپیک، یکی برای تبریکات و یکی برای تسلیت) مفید به نظر می رسد. / با تشکر