نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله trendfinder
آیا امکانش هست یک تاپیک با این مضمون و هدف زده بشه :
جدولی آماری در رابطه با نتایج سیستمهای مطرح شده در تالار سیستمها و روشهای معامله
این کار هم وقت گیره و هم تخصصی و باید چند نفر به صورت گروهی این کار رو انجام بدن و هر دو هفته یک بار آپدیت بشه
چند خصوصیت داره:
نشون میده کدوم سیستم موفق تره
کسانی که سیستم طراحی میکنن بیشتر به این فکر میافتند که سیستمشون رو بهینه کنند
کسانی هم که به فکر تهیه یک سیستم خوب هستند راحت تر میتونند سیستمشون رو انتخاب کنند و از بسیاری سردرگمی ها جلوگیری میشه
و ...
اگر کسی با این پیشنهاد موافقه و وقت لازم رو هم در اختیار داره ، به فکر تهیه جدول و برنامه ریزی باشیم.
ارادتمند
|
سلام
پیشنهاد مشابه رو بنده هم قبلا دادم ...
ابنجا رو ببینید :
http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...38&postcount=1
و همینطور اینجا :
http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...4&postcount=35
متاسفانه کار گروهی میان ما ایرانی ها خیلی ضعیفه . شاید هم تعریفی که از کار گروهی وجود داره ؛ با تعریفی که آدم تو فرومهای خارجی میبینه متفاوت باشه و این باعث این طرز فکر من میشه .
نگاهی به تاپیکهای تالار معاملات بندازید ... هر جا که باز کننده تاپیک ، از الف تا ی سیستم رو گفته ، اون تاپیک چند صباحی بالا بوده و شاید این چیزی هست ما بهش میگیم کار گروهی !.
اما تاپیکی نیست که با
یک کار گروهی واقعی و بالندگی یک ایده ؛ به تکامل رسیده باشه .
شاید تنها استثنا ، تاپیک پالرت جناب فلاحی بود .هر چند که اونم به تاریخ پیوست و به لحاظ منطق سیستم کمی ضعف داشت ، اما کار گروهی انجام شده در اونجا فوق العاده ارزشمند بود .
متاسفانه اغلب ما ( نگران نباشید . خود من هم جزئی از همین "ما"ی بزرگ هستم ! ) ، دنبال هلوی آماده هستیم و جالب اینکه از این موضوع هیچ ابایی هم نداریم . بسیارند پستهایی که از راه نرسیده ، می پرسند : استیمنت حساب ریل با پرفورمنس مثبت چند ماهه دارید ؟
حالا اگر اونم ندارید ، بک تست چند ساله چی ؟ دارید ؟
گویا شخص داره برای خرید سیستم پول میپردازه !
کسی نیست بگه : پدر آمرزیده ! اگر اینها رو داشتم که سیستم اینجا برای بحث و بررسی مطرح نمیشد !
از طرفی وقتی این طرز فکر رو میبینم (جسارتا من اسمش رو میزارم استثمار ) ، به اونایی که موفق هستند و حرفی از سیستمشون نمیزنند ، حق میدم . دلیلی نداره کسی بیاد چیزی رو که مدتها ؛ شاید سالها ... زحمتش رو کشیده ، مفت و مسلم بزاره در اختیار منی که زحمت یک همفکری کوچیک رو به خودم نمیدم . و باز فکر میکنم شاید خودم هم هیچوقت چیزی از موفقیتم ( اگر موفقیتی در کار باشه ) رو نکنم .
ببخشید اگر مطلب زیاد به تاپیک و موضوع ارتباط نداشت . اما موضوعی بود که مدتهاست آزارم میداد و میدونم که هستند از دوستان قدیمی که همین دل آزردگی رو دارند .
قصدم ایجاد موج منفی نیست . سعی کردم مطلبی رو مطرح کنم که شاید اغلب ما کم و بیش بهش واقفیم ، اما از رو کردنش زیاد خوشمون نمیاد . مثل خیلی واقعیتعای دیگه جامعه حقیقیمون ...
اما بعضی از تابو ها ، باید یک جایی بشکنه . شاید بهانه شکستن این تابو من باشم .
بگذریم ... سخن بسیار است و نفس کوتاه