نمايش پست تنها
قديمي July 19th, 2008, 02:50   #613
trendfinder
Senior Member

trendfinder's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 3,174 بار در 746 پست
trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)
0

برای اینکه چنین جدولی شکل بگیره به همکاری ایجاد کننده و یا کسانی که اون تاپیک ها رو اداره میکنند نیازمند هستیم.
یعنی گروهی که برای تهیه این جدول مورد نیازه همین افراد هستند.
کار اولی که به ذهنم میرسه و میتونه خیلی کمک کنه اینه:
این افراد اگر میخواهند آمار نتایج سیستمشون در این جدول قرار بگیره یک حساب دمو باز میکنند و investor password اون رو در اختیار بقیه قرار میدن و معاملاتشون رو در اون انجام میدن.
این معاملات لازم نیست حتماً فقط موقعیت هایی باشه که خودشون تشخیص میدن. بلکه میتونه پیشنهاداتی هم که توسط بقیه ارائه میشه ، پس از بررسی و مطابقت با شرایط سیستم مورد معامله قرار بگیره.
هر دو هفته یک بار (بسته به پیشنهاد بقیه دوستان میتونه این زمان تغییر کنه) با توجه به هیستوری این آمار جمع میشه و داخل جدول قرار میگیره.

میخواستم قبل از اینکه تاپیک ایجاد بشه کارهای مقدماتیش اینجا انجام بشه (از آقا رضا که ما رو تحمل میکنند کمال سپاس و تشکر رو دارم)

اگر گردانندگان این تاپیک ها موافق هستند تا کار رو شروع کنیم و گروه تشکیل بشه (اگر حداقل سه نفر همکاری کنند بقیه دوستان هم به ادامه کار ترغیب میشن)
بنده هم جدول رو تهیه میکنم و پس از تایید بقیه دوستان و جمع آوری پیشنهادات تاپیک رو میزنیم.
از وحید درزی عزیز هم خواهش میکنم یه جایی برای سه سیستم برتر در مجله هفتگی سرمایه در نظر بگیره
ارادتمند همه عزیزان

آخرین ويرايش توسط trendfinder در July 19th, 2008 و ساعت 03:34
trendfinder آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از trendfinder: