نمايش پست تنها
قديمي July 20th, 2008, 15:12   #624
kakolokia
Senior Member

kakolokia's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 7,826 بار در 1,641 پست
kakolokia (سطح 5)kakolokia (سطح 5)kakolokia (سطح 5)kakolokia (سطح 5)kakolokia (سطح 5)kakolokia (سطح 5)kakolokia (سطح 5)kakolokia (سطح 5)kakolokia (سطح 5)kakolokia (سطح 5)kakolokia (سطح 5)
ارسال پيغام بوسیله MSN به kakolokia ارسال پيغام بوسیله Yahoo به kakolokia
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله lastnight19 نمايش نوشته ها
جناب کاکوکیا، این کار کار بسیار خوبی هست ولی اگر ما فقط بخواهیم که بین کسانی که سیستم ارائه می دهند مسابقه بگذاریم این مسابقه محدود خواهد شد بین تعداد بسیار کمی از اعضاء، تعداد افرادی که سیستم ارائه کرده اند و در حال حاضر هم راضی به شرکت در مسابقه باشند من فکر نمی کنم که به 15 یا 20 نفر برسه (اگر بخواهیم که خیلی خوش بین باشیم و گرنه رقم واقعی من فکر می کنم که زیر 10 نفر باشه).
بنظر من ما مثل بروکرها مسابقه فارکس برگزار کنیم برای تمامی افراد، هرکس که تمایل داشت می تونه شرکت کنه فقط باید مشخص کنه که با چه سیستمی کار می کنه و باید تمامی پوزیشن هایی رو هم که گرفته با تصویر هنگامی که پوزیشن گرفت و هنگامی که پوزیشن بسته شد با ارائه دلیل (برمبنای سیستمی که برای شرکت در مسابقه معرفی کرده) اینجا قرار بده.
جناب مسعود رهجو یک نفر رو بعنوان مسئول برگزاری مسابقات انتخاب کنند، ایشون هم یک زمان رو برای مسابقه مشخص کنند (یعنی مسابقه از یک زمان شروع بشه و در یک زمان مشخص به پایان برسه هرکس که سود بیشتری کرده بود برنده می شه) یا اینکه ایشون یک رقم رو برای باز کردن حساب دمو و همچنین یک عدد بعنوان هدف هرکس زودتر به هدف مورد نظر رسید برنده خواهد بود (مثلاً هرکس یک حساب 500 دلار باز کنه با هدف 3000 دلار) . اینجوری می تونیم هم بهترین سیستم رو مشخص کنیم هم اینکه افراد فعال و پشتکار دار سایت مشخص بشوند.
بعنوان جایزه هم بنظر من به افراد لقب کاربر فعال یا برنده دوره X رو بدیم تا اینجوری از سایر کاربران متمایز بشوند.
سلام lastnight19 عزيز

ايجاد يك سامانه جامع و هدفمند براي مسابقات و جشنواره ها كاري است كه حداقل 3 ماه نياز به كار كارشناسي دارد تا بعد از پايان هر دوره از مسابقات اهداف تعيين شده به صورت كاملا شفاف بدست بيايد

براي مثال روندي كه بنده براي اين كار منظورم بود تقريبا به اين شكل است كه يك تالار يا بخش براي مسابقات ايجاد شود و سيستم هاي تست شده و استاندارد كه شرايط شركت در مسابقه را از نظر كميته برگزاري داشته باشد در آنجا قرار گيرند، حال ارائه كننده سيستم يا نماينده اي از طرف كميته برگزاري وظيفه دارد تمامي پوزيشن هاي سيستم را بگيرد و در تاپيك مربوطه منظور كند (براي سيستم هاي نيمه مكانيكي بهتر است خود ارائه كننده اين كار را كند) ، در پايان دوره يكساله مسابقه باز هم كميته داوري با جمع آوري نتايج و بررسي هاي آماري سيستم هاي برتر را معرفي كنند و جايزه را به سيستم هاي اول تا سوم تقديم كنند

جايزه به همان كسي كه در طول سال پوزيشن ها را در تاپيك مربوطه منظور مي كرده داده مي شود، جداي از جايزه مي توان به آن شخص حقوق ماهانه يا سالانه براي زحمتي كه كشيده است داده شود، يعني اگر سيستمي برنده نشد حداقل كسي كه يكسال پوزيشن هاي آن را مي گرفته و منظور مي كرده دست خالي نماند و جداي اينكه به نقاط ضعف و قوت سيستم پي برده و نقاط ضعف و قوت سيستم هاي ديگر را ديده حقوقي هم هرچند ناچيز دريافت كرده باشد.

در بخش مسابقات ديگران حق نداشته باشند در تاپيك هاي مسابقاتي پست بزنند و خللي وارد كنند و فقط همان نماينده بايد پوزيشن ها را دنبال كند.

به اين شكل هر سال هم سيستم ها تست مي شوند، هم سيستم هاي برتر مشخص مي شوند، هم جداول آماري تكميل مي گردند و ايده هاي جديد كشف مي شوند و هم شور و هيجان در تالار مربوطه برقرار است و در اصل همه ذي نفع هستند و كسي اين روند را ترك نمي كند.

حال چطور كميته برگزاري و كميته داوري تشكيل شود و استانداردها چيست و دسته بندي به چه صورتي انجام مي شود و ... بماند بعد از اينكه اين ايده تائيد شد.

موفق باشيد
يا علي

آخرین ويرايش توسط kakolokia در July 20th, 2008 و ساعت 15:15
kakolokia آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از kakolokia: