نمايش پست تنها
قديمي July 20th, 2008, 18:43   #625
lastnight19
Senior Member

lastnight19's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: چند کیلومتر اونور تر از خونمون
تشکر از ايشان: 15,997 بار در 3,978 پست
lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به lastnight19
0

جناب حصارکی با روش شما کسانی که سیستمی ارائه نداده اند نمی توانند در مسابقات شرکت کنند، تکلیف این افراد چه می شود؟ بنظر از این موضوع که فقط ارائه دهنده سیستم حق شرکت در مسابقه داشته باشه رو کاملاً حذف کنید، هرکس که خواست با هر سیستمی که خواست شرکت کنه (البته هر نفر فقط با یک سیستم).

من کلاً با نفس مسابقه و رقابت به هر شکلی که باشه موافقم (چه ورزشی باشه چه فارکسی)، بنظر من ما یک تیم داوری تشکیل بدیم (حالا از طریق رای گیری انتخاب بشوند افراد یا اینکه مدیر تالار سیستمها و روشها جناب رهجو تیم رو انتخاب کنند)، یک تاپیک مسابقه هم درست کنیم، هرکس که تمایل داشت در مسابقه شرکت کنه روش مورد نظر خودش رو اعلام کنه در همان تاپیک مربوطه همچنین پوزیشن هایی که می گیره رو با تصویر در زمان گرفتن پوزیشن و در زمان بسته شدن هم اعلام کنه (جهت جلوگیری از ایجاد مشکل) در همان تاپیک اعلام کنه تیم مدیریت براساس زمان بندی مشخص و هدف گذاری نتایج پوزیشن های اعضاء رو بررسی کنند و در تاریخ معین نفرات رو اعلام کنند.

در مورد اینکه جایزه نقدی داده بشه من مشکلی ندارم ولی بودجه اینکار از کجا باید تامین بشه، این خودش یه مشکل اساسی خواهد بود، بنظر من همان که بیائیم به افراد لقب و درجه بدیم از هرچیزی کاراتر خواهد بود در ضمن اینکه افراد فعال و کوشا از سایر افراد متمایز می شوند.

آخرین ويرايش توسط lastnight19 در July 20th, 2008 و ساعت 18:53
lastnight19 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از lastnight19: