نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله lastnight19
جناب حصارکی با روش شما کسانی که سیستمی ارائه نداده اند نمی توانند در مسابقات شرکت کنند، تکلیف این افراد چه می شود؟ بنظر از این موضوع که فقط ارائه دهنده سیستم حق شرکت در مسابقه داشته باشه رو کاملاً حذف کنید، هرکس که خواست با هر سیستمی که خواست شرکت کنه (البته هر نفر فقط با یک سیستم).
من کلاً با نفس مسابقه و رقابت به هر شکلی که باشه موافقم (چه ورزشی باشه چه فارکسی)، بنظر من ما یک تیم داوری تشکیل بدیم (حالا از طریق رای گیری انتخاب بشوند افراد یا اینکه مدیر تالار سیستمها و روشها جناب رهجو تیم رو انتخاب کنند)، یک تاپیک مسابقه هم درست کنیم، هرکس که تمایل داشت در مسابقه شرکت کنه روش مورد نظر خودش رو اعلام کنه در همان تاپیک مربوطه همچنین پوزیشن هایی که می گیره رو با تصویر در زمان گرفتن پوزیشن و در زمان بسته شدن هم اعلام کنه (جهت جلوگیری از ایجاد مشکل) در همان تاپیک اعلام کنه تیم مدیریت براساس زمان بندی مشخص و هدف گذاری نتایج پوزیشن های اعضاء رو بررسی کنند و در تاریخ معین نفرات رو اعلام کنند.
در مورد اینکه جایزه نقدی داده بشه من مشکلی ندارم ولی بودجه اینکار از کجا باید تامین بشه، این خودش یه مشکل اساسی خواهد بود، بنظر من همان که بیائیم به افراد لقب و درجه بدیم از هرچیزی کاراتر خواهد بود در ضمن اینکه افراد فعال و کوشا از سایر افراد متمایز می شوند.
|
سلام مجدد
چون بحث بر سر بهبود وضعيت بخش سيستم ها و روشها بود اين مسابقات مختص اين بخش طراحي ميشه ، حالا مسابقات ديگه با سبك ها و شكل هاي ديگه هم ميشه در تالار مسابقات مطرح و اجرا بشه
محل تامين هزينه برگزاري مسابقات رو هم گفتم يعني جذب اسپانسر، افراد خير، خود صاحبان سيستم ها چون به هر حال همه كه انگيزه معنوي ندارند و كلا وقتي پاي نقدينگي مياد وسط رونق و شكوفايي هم همراهش هست و در ضمن سيستم هايي دارند مسابقه ميدن كه اميد رياضي مثبت دارند يعني در پايان مسابقه انتظار داريم سيستم هاي اول تا سوم چيزي باشند كه بشه از اونها در حساب هاي ريل استفاده كرد و اين خودش يك پاداش خيلي خوب هست.
به هر حال در كم و كيف اين كار بايد بيشتر بحث بشه، بنده فقط خواستم نوعي از حركت كلاسيك رو كه در طول زمان سرد نميشه عرض كرده باشم وگرنه هستند دوستان زيادي كه واقعا در حال ايثار و فداكاري هستند و بدون هيچ چشمداشتي دارند تلاش خودشون رو براي بهبود هر چه بيشتر سايت انجام ميدن
موفق باشيد
يا علي