مسئول سابق ماهنامه سرمایه
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 7,813 بار در 1,518 پست
|
من به نحوه اداره این سایت معترضم
با سلام
به نظر سیستم اعتبار دهی به ملعبه ای تبدیل شده است برای گوشه و کنایه زدن . هر روز که این قسمت را چک می کنم کسی از دوستان (  !!! ؟؟؟؟ ) مرا مورد لطف خود قرار داده است . فکر می کنم چندین نفر دیگر از دوستان هم از این مساله در عذاب هستند . باید عرض کنم به نظر اگر فقط اعتبار مثبت باشد بهتر است . چون اگر کسی کار مثبت و تاثیر گذاری داشت بدین وسیله به او اعتبار داده شود . و فکر می کنم اعتبار منفی که در کنار آن ایجاد دلخوری باشد سودی نخواهد داشت . چرا که ما همه احتیاج به آرامش داریم . و به نظر بعضی ها آرامش دهنده نیستند . در کل آنهائی که مرا دیدند فکر می کنم که انصاف بدهند و بگویند چطور آدمی بودم ، اما به نظر ، خیلی ها قضاوت دیگری روی من و امثال من دارند . من هر چقدر حضورم را کم رنگ تر هم کردم افاقه نکرد و دوستان بی خیال ما نشدند ، گرچه من به خاطر دوستان خیلی خوبم در این سایت هنوز حضور دارم . از مدیر محترم سایت هم برای رفع حاشیه ایجاد شده برایم کمک خواستم که طبق معمول با آدمی سرد و بی احساس و بی تفاوت مواجه شدم . در هر صورت در این پست نه به کسی جسارت شد و نه به کسی بی احترامی . بلکه منطقی انتقاد شد . امیدوارم رسیدگی شود . در صورت ایجاد حاشیه بر سر این پست من از مدیر محترم خواهشمندم دخالت نمایند ، چون بنده پاسخگو نخواهم بود ، بدلیل نداشتن حوصله برای حاشیه .
با ارادت