نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Blondy
درود
اول از همه بگم که دیگه نسل اینترنت های Dial Up در ایران هم داره منسوخ میشه. در مورد من که اینترنت از آب و دون واجب تره دیگه شمارو نمیدونم.
واسه حل ایم مشکل هزاران دلیل میتونه وجود داشته باشه که من مهم هارو میگم چک کردنش با شما.
1) Internet Prover : گاهی اوقات سرویس دهنده ها با مشکلاتی از سمت بخش دیتا مخابرات میشن که باعث افت سرعت میشه.
2) Noise , Cable Coating & ... ممکنه کابل اتصال مودم به تلفونتون بهش نویز وارد میشه که میتونه در اثر فشار یا پارگی در بعضی جاها باشه . حتی ممکنه با عوض شدن پریز تلفن از یک محل به محل دیگه باشه ، حتی میتونه این مشکل به پست تلفن کشیده بشه.
3) Modem : این مشکل ممکنه به خوده مودم برگرده این روزها بازار پر شده از اجناس آشقال چینی که طول عمرشون پائینه و بعد یک مدت کارائی اولشون رو از دست میدن.
عوامل دیگه ی هم هست که بعید میدونم از اونا باشه که اگه بخوام بگم تا صبح طول میکشه.
Good Luck
|
سلام و تشکر از شما
حقیقتش چون منطقه ای که من در ان زندگی میکنم فیبر نوری هست امکان ساپورت ای.دی.اس.ال به این راحتی ها در ان نیست . چند با رهم خواستم از اینترنت وایرلس استفاده کنم که انهم بدلیل تراکم برج در این منطقه امکان دسترسی اسان ندارد . الان هم سه ماه هستش که در نوبت ای.دی.اس.ال هستم( البته از نوع art3 به بالا چون .. ) تا ظرفیت باز بشه و چشم ما روشن .
در مورد سرویس دهنده ها هم که عرض کردم میگن در خطوط شان هیچ مشکلی نیست .
مورد پارگی و ایراد از کابل هم بازهم الان بخاطر گل روی شما چک کردم مشکلی نیست.
مودم هم عرضم بحضورتان که اینتترنال لپ تاپ وایو ( سونی ) هستش و از کیفیتش مطمین هستم . تقریبا سه سال هست که دارم با این دستگاه کار میکنم .
فقط میماند خطوط تلفن . ولی چرا یک هفته است که این مشکل رو ناگهانی پیدا کرده ؟ مثلا اندیکاتورهای متا امروز بعد از ری استارت ویندوز دچار این مشکل شدند و بعد از درگ کردن اصلا عمل نمیکنند . یعنی بنظر شما پست تلفن ایراد پیدا کرده ؟
بازهم ممنون هستم که برای مشکل من وقت گذاشتین .
اگر مورد دیگری هم بنظرتون مهم بود بفرمایید تا اونها رو هم چک کنم . و همینطور نظرات سایر دوستان