نمايش پست تنها
قديمي November 10th, 2008, 03:49   #2069
محمد اقا
Senior Member

محمد اقا's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2004
محل سكونت: انجا که دلبر خانه دارد
تشکر از ايشان: 261 بار در 118 پست
محمد اقا (سطح 1)محمد اقا (سطح 1)محمد اقا (سطح 1)محمد اقا (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Blondy نمايش نوشته ها
درود
اول از همه بگم که دیگه نسل اینترنت های Dial Up در ایران هم داره منسوخ میشه. در مورد من که اینترنت از آب و دون واجب تره دیگه شمارو نمیدونم.
واسه حل ایم مشکل هزاران دلیل میتونه وجود داشته باشه که من مهم هارو میگم چک کردنش با شما.

1) Internet Prover : گاهی اوقات سرویس دهنده ها با مشکلاتی از سمت بخش دیتا مخابرات میشن که باعث افت سرعت میشه.
2) Noise , Cable Coating & ... ممکنه کابل اتصال مودم به تلفونتون بهش نویز وارد میشه که میتونه در اثر فشار یا پارگی در بعضی جاها باشه . حتی ممکنه با عوض شدن پریز تلفن از یک محل به محل دیگه باشه ، حتی میتونه این مشکل به پست تلفن کشیده بشه.
3) Modem : این مشکل ممکنه به خوده مودم برگرده این روزها بازار پر شده از اجناس آشقال چینی که طول عمرشون پائینه و بعد یک مدت کارائی اولشون رو از دست میدن.

عوامل دیگه ی هم هست که بعید میدونم از اونا باشه که اگه بخوام بگم تا صبح طول میکشه.
Good Luck
سلام و تشکر از شما

حقیقتش چون منطقه ای که من در ان زندگی میکنم فیبر نوری هست امکان ساپورت ای.دی.اس.ال به این راحتی ها در ان نیست . چند با رهم خواستم از اینترنت وایرلس استفاده کنم که انهم بدلیل تراکم برج در این منطقه امکان دسترسی اسان ندارد . الان هم سه ماه هستش که در نوبت ای.دی.اس.ال هستم( البته از نوع art3 به بالا چون .. ) تا ظرفیت باز بشه و چشم ما روشن .

در مورد سرویس دهنده ها هم که عرض کردم میگن در خطوط شان هیچ مشکلی نیست .

مورد پارگی و ایراد از کابل هم بازهم الان بخاطر گل روی شما چک کردم مشکلی نیست.

مودم هم عرضم بحضورتان که اینتترنال لپ تاپ وایو ( سونی ) هستش و از کیفیتش مطمین هستم . تقریبا سه سال هست که دارم با این دستگاه کار میکنم .

فقط میماند خطوط تلفن . ولی چرا یک هفته است که این مشکل رو ناگهانی پیدا کرده ؟ مثلا اندیکاتورهای متا امروز بعد از ری استارت ویندوز دچار این مشکل شدند و بعد از درگ کردن اصلا عمل نمیکنند . یعنی بنظر شما پست تلفن ایراد پیدا کرده ؟

بازهم ممنون هستم که برای مشکل من وقت گذاشتین .

اگر مورد دیگری هم بنظرتون مهم بود بفرمایید تا اونها رو هم چک کنم . و همینطور نظرات سایر دوستان
محمد اقا آفلاين است