مسئول سابق ماهنامه سرمایه
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 7,813 بار در 1,518 پست
|
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله reza398
جناب Pich Forker با سلام
آقا چقدر زود نا اميد شدي !!!! قرار بود ايستادگي كنيم و دلسرد نشيم . من چند روزي نبودم ولي حالا دوباره برگشتم .
يكي از چيرهايي كه نظر من رو به خودش جلب كرد اينه كه اطلاعات توي اين قسمت قديمي شده . بايد به انجمنها سر و ساماني بديم و شروع كنيم .
به عنوان شروع بهتره بريم سراغ نرم افزارهاي بورسي و دوباره اونها رو مطرح كنيم . من كه هر چي سعي كردم نتونستم متا استاك رو از يه لينك سالم دانلود كنم و از همه مهمتر نيمدونم آيا راهي براي به روز رساني اطلاعات قيمت بورس وجود داره يا نه ؟
آقا يكي مثل من موافقم و سعي ميكنم مباحث جديد رو توي قسمتهاي مختلف شروع كنم . شما هم كمك كنيد . تنهايي كاري از ما بر نمياد .
دوستان ! الان شايد بورس افت كرده باشه ولي وقتي راه افتاد نميشه تازه به فكر يادگيري بود !!!! از الان شروع كنيم تا توي موقعيتهاي خوب نتيجه بگيريم .
مرسي
فعلا
|
با سلام به شما دوست عزیز
باور کنید بحث ناامیدی نیست . از من پوست کلفت تر خودمم  اما تنهائی که نمی شه قربونت برم . این همه از دوستان رای دادن که باید نیم نگاهی به بورس داشته باشیم ، ولی ازشون خبری نیست . ما هممون سرمون به فارکس گرمه و چه بسا یه روز بورس بیفته رو غلتک ( اینم به ما وابسته است ) و ما عین تریدرهائی که می خوان ریزش پوند ین رو از وسطش بگیرن و به کف می رسن خواهیم بود
با تشکر و ارادت