نمايش پست تنها
قديمي December 28th, 2008, 19:21   #2164
Leprechaun
Member

تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 495 بار در 117 پست
Leprechaun (سطح 2)Leprechaun (سطح 2)Leprechaun (سطح 2)Leprechaun (سطح 2)Leprechaun (سطح 2)Leprechaun (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Sohrab_K نمايش نوشته ها
آقا فوق العاده بود .

در عین جمع و جور بودن کارایی فوق العاده ای داره . به همه دوستان پیشنهاد میکنم تستش کنند .

اگر افزونه دیگه ای سراغ دارید که در این حد به درد بخور باشه ، ممنون میشم معرفی کنید .

نکته جالب اینکه لینک باز نمی شد ! نمیدونم از طرف اونا بود یا از طرف ما ! اما دورش زدیم و باز شد . احتمالا افزونه ای در رابطه با همین مبحث دور زدن هم دارند که رفتن تو لیست سیاه . البته صفحه های دیگه اش مشکلی نداشتن . همین قسمت افزونه هاش باز نمی شد فقط ...

باز هم ممنون

والا سهراب جان اينا ديگه آش رو چنان شورش كردن كه خودشون هم موندن توش. خدا مي دونه سالانه چقدر داريم هزينه و تاوان طرز تفكر اشتباه حضرات رو ميديم.
الان كلي تايپ كرده بودم برات كه اين اصغر لگن ما به تلافي دوبار قطعي برق امروز زد و همه رو پروند.
در مورد افزونه ها بايد عرض كنم كه اونقدر متنوع هستند كه هر كاربر با توجه به نيازهاش و سليقه اش از اونها استفاده مي كنه. اونائي كه من بيشتر استفاده مي كنم زياد نيستند كه ضميمه كردم براتون. زحمت بقيه اش هم با اكستشن بازهاي عزيز.

پ.ن: خانم بلو چراغ اول رو روشن كردند. تم زيبائيه، توصيه مي كنم حتما نصبش كنيد اما قبلش جاي همه كليدها رو حفظ كنيد.

لينك رپيدشير

آخرین ويرايش توسط Leprechaun در December 28th, 2008 و ساعت 19:38 دليل: تصحيح لينك
Leprechaun آفلاين است
3 تشکر کننده از Leprechaun: