نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Sohrab_K
آقا فوق العاده بود .
در عین جمع و جور بودن کارایی فوق العاده ای داره . به همه دوستان پیشنهاد میکنم تستش کنند .
اگر افزونه  دیگه ای سراغ دارید که در این حد به درد بخور باشه ، ممنون میشم معرفی کنید .
نکته جالب اینکه لینک باز نمی شد ! نمیدونم از طرف اونا بود یا از طرف ما ! اما دورش زدیم و باز شد . احتمالا افزونه ای در رابطه با همین مبحث دور زدن هم دارند که رفتن تو لیست سیاه . البته صفحه های دیگه اش مشکلی نداشتن . همین قسمت افزونه هاش باز نمی شد فقط ...
باز هم ممنون 
|
والا سهراب جان اينا ديگه آش رو چنان شورش كردن كه خودشون هم موندن توش. خدا مي دونه سالانه چقدر داريم هزينه و تاوان طرز تفكر اشتباه حضرات رو ميديم.
الان كلي تايپ كرده بودم برات كه اين اصغر لگن ما به تلافي دوبار قطعي برق امروز زد و همه رو پروند.
در مورد افزونه ها بايد عرض كنم كه اونقدر متنوع هستند كه هر كاربر با توجه به نيازهاش و سليقه اش از اونها استفاده مي كنه. اونائي كه من بيشتر استفاده مي كنم زياد نيستند كه ضميمه كردم براتون. زحمت بقيه اش هم با اكستشن بازهاي عزيز.
پ.ن: خانم بلو چراغ اول رو روشن كردند. تم زيبائيه، توصيه مي كنم حتما نصبش كنيد اما قبلش جاي همه كليدها رو حفظ كنيد.
لينك رپيدشير