دوستان خوبم سال میلادی جدید رو به همه شما تبریک می گم. راهنمایی های این انجمن در خرید پاکت پی سی خیلی کمک من کرد. فکر می کنم چزو معدود فرومهایی باشه که کسانی که در اون هستند خرید پاکت پی سی شون صرفا از روی هیجان نیست و به کارایی این ابزار توجه دارند.
با جمع بندی صحبت دوستان؛ من هم با سابقه ترید 3 ساله به این نتیجه رسیدم که به این ابزار نیاز دارم. موقعیتهای بسیاری رو یادم می آمد که پوزیشنها باز داشتم و تحلیلم را هم کرده بودم اما به خاطر این که لبتابم با من نبود یا امکان اتصال تلفنی به دلیل مسافر بودن برایم مقدور نبود نتوانسته بودم به موقع استاپ را بعد از رفتن معامله توی سود کوچک کنم و تی پی را جابجا کنم در نتیجه سود خوبی را از دست داده بودم که البته من اینها را جزو ضرر محسوب می کنم.

درست است که ما تحلیلمان را معمولا پشت کامپیوترهای شخصی با اینترنت پرسرعت می کنیم اما با توجه که این بازار پویا و زنده است باید همیشه مراقب باشیم که اسیر تکنیکی که خودمان مجری آن بودیم نشویم و بازار بدل فن ما را به ما نزند!(شرمنده سابقه کشتیگیر بودنم را به رخ کشیدم!

)
من بعد از تحقیق به محصولات سه برند سامسونگ و سونی اریکسون و اچ تی پی علاقه مند شدم.
سامسونگ را به خاطر استحکامش دوست داشتم و زیبایی و اینکه مثل یک ژورنال بود که همه ابزار های حرفه ای را کنار در محصولاتش و خصوصا تک محصولش امنیا داشت.اما با اینکه گوشی موبایل من سامسونگ است و گوشی دوم من 8 سال پیش هم سامسونگ بود نمی دانم چرا آن گوشی قدیمی آنتن دهی بهتری داشت و این آنتن دهی من را نگران می کرد! برنامه من این بود که این پاکت پی سی را صرفا جهت کار استفاده کنم تا زنگ نخورد و همیشه توی اینترنت باشد
حالا اگر قرار باشد که این همه هزینه با آنتن ندادن خراب شود پس باید از همه ابزارهای حرفه ای امنیا خصوصا صفحه گسترده 2/3 اینجی می گذشتم!
سونی اریکسون را دوست داشتم. اولین گوشی من 10 سال قبل موبایل اریکسون بود.شرکت اریکسون بعدها با شرکت سونی ترکیب شد و محصول سونی اریکسون را ارائه داد.