نمايش پست تنها
قديمي January 18th, 2009, 12:20   #2225
xeroF
Senior Member

تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 1,106 بار در 236 پست
xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf نمايش نوشته ها
ممنون حامد جان
از کجا مطمئن باشیم که این نرم افزار اورجینال هست؟ چون میدونی که اکثر مغازه های فروش cd و نرم افزار کپی رو میفروشن...
مغازه خاصی سراغ داری؟
ممنون...
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 نمايش نوشته ها
سلام

حميدرضا خان دو سه تا مغازه نرم افزار فروشي در ساختمان پايتخت هست كه مطمئن هستن. يكيشون پاكچين هست. يكيشون تهيه نرم افزار پايتخت هست(اسم اين يكي رو مطمئن نيستم) يكي ديگه هم تو بازار رضا هست كه تكنو2000 هست و بسيار معروفه.
به نظرم خريد از اينها مطمئن هست.

مثلاً بيت ديفندر توي سايت خود نرم افزار هم رجيستر ميشه و مطمئن بودن خريدتون رو نشان ميده.

ارادتمندم
با سلام
همونطور كه آقا حامد (مخلصيم ) فرمودند در محل ورودي بازار رضا فروشگاههاي عمدهء نرم افزار قرار دارند به شرحي كه نام بردند و همينطور در مجتمع پايتخت. البته در ورودي بازار ايران هم يك فروشگاه هست كه از نظر من هم منصف هست و هم مطمئن.
اما به يك نكته دقت كنيد
موقع خريد اصلا عجله نكنيد. تمام فروشگاهها رو بگرديد. از همه قيمت بگيريد. اصلا هم خودتون رو نيازمند و مشتاق اون نرم افزار نشون نديد.
اينها رو بر اساس تجربه ميگم. چون خودم پارسال رفتم متااستاك بخرم. اولين فروشگاه گفت برات رايت مي كنم 45 هزار تومن. فروشگاه دومي گفت 35 هزار تومن. و......... آخري گفت 20 هزار تومن. من خيلي ذوق كردم و مي خواستم ازش بگيرم. تازه رايتي هم بود. با خودم گفتم حالا يه دوري بزنم ببينم بايد چكار كرد...

داشتم در محوطهء پاساژ قدم مي زدم كه به يك فروشگاه ديگه رسيدم و از همونجا متااستاك شركتي با جلد و كاتالوگ و .... رو خريدم 3500 تومن. باور كنيد فاصله اش با اون فروشگاهي كه مي گفت 45 هزار تومن به اندازهء 200 متر هم نبود!!

حالا من شانس آوردم ولي معلوم نيست شما شانس بيارين. البته همون روز با بقيهء اون 20 تومن كلي نرم افزار خريدم و جاتون خالي يه شام مفصل هم خوردم.

البته در مورد نرم افزارهايي كه در ايران نمايندگي دارند احتمال اين كارها ضعيفه. چون قيمت رو نمايندگي مركزي تعيين و به نمايندگان فروش ابلاغ ميكنه. اما قبل از خريد يك سري هم به سايت نمايندگي بزنيد و موضوع رو به طور كامل بررسي كنيد. در اين مورد هم تجربه دارم.

دو سال پيش مي خواستم يك مونيتور 17 پروويو بخرم. فروشنده گفت 119000 تومن. كلي هم توضيح داد و تعريف كرد و منت گذاشت سرمون كه اين مونيتور 125 تومن بوده ولي الآن ميديم 119 تومن. من هم تنها كاري كه كردم آدرس وبسايت نمايندگي مركزي رو برداشتم و آمدم خونه و صاف رفتم به سايتشون. ديدم اي دل غافل!‌ درسته كه كاهش قيمت دادن ولي قيمت نمايندگان فروش 105 تومن هست نه 119 تومن. دو سه روز بعد رفتم سراغ همون فروشگاه و گفتم كه قضيه اينه. گفت آره!‌ همين ديروز به ما قيمت جديد رو ابلاغ كردند. گفتم پس بي زحمت يك دستگاه به من بديد. با اضافهء پول هم يه فلش مموري خريدم.

خلاصه حواستون جمع باشه.
xeroF آفلاين است
4 تشکر کننده از xeroF: