نمايش پست تنها
قديمي January 25th, 2009, 15:33   #2247
candletrader
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"

candletrader's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
تشکر از ايشان: 7,608 بار در 1,780 پست
candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)candletrader (سطح 8)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ghafari3 نمايش نوشته ها
با کمک روش زیر XP SP2 را به ویندوزی ارجینال تبدیل میکنیم. با نصب سرویس پک 3 هم همونطور ارجینال باقی میمونه. بعد از نصب سرویس پک 3 تست نکردم که این کار فایده داره یانه. تست کنید و نتیجه را اعلام کنید:

__________________________________________________ _______________________________________

آموزش تبدیل XP SP2 به ویندوزی کاملاً ارجینال بدون نیاز به نصب برنامه

شما با کمک این روش ساده میتوانید ، جدیدترین آپدیت ها را از WindowsUpdate بدون مشکل دانلود و نصب کنید. برنامه هایی مانند Internet Explorer 7, Windows Media Player 11, Windows One LiveCare و ....

1- ابتدا این فایل را دانلود و Extract کنید. پسورد فایل: ghafari3
2-همانند شکل زیر ابتدا فایل KeyFinder.exe را باز کنید و از منوی Option برروی Change Windows Key کلیک کنید.

3-همانند شکل زیر فایل Serial.txt را باز کرده و سریال را وارد کرده و برروی Change کلیک کنید. باید پیغامی به صورت زیر نشان داده شود در غیر اینصورت شما سریال را اشتباه وارد کرده اید. حال برنامه را ببندید.

اگر سریال بالا اخطار داد،یکی از این سریال ها را استفاده کنید:
كد:
T4WQH-RY4TR-9YCM2-KX3HK-2J8CD
H6TXY-698M6-BPF4K-32P94-CJX73
FC8GV-8Y7G7-XKD7P-Y47XF-P829W
مزیتی که سریال موجود در فایل دارد اینست که پس از نصب تمامی آپدیتهای مایکروسافت که سریالهای تقلبی را شناسایی میکند،این سریال معتبر باقی میماند.

4-برای اینکه مطمئن شوید ویندوز ارجینال شده است ، فایل MGADiag.exe را اجرا کنید. اگر ویندوز شما ارجینال شده باشد ، همانند شکل عبارت Genuine را مشاهده خواهید کرد واگر Not Genuine نشان داده شود ویندوز غیرارجینال است.

حال میتوانید به راحتی تمامی برنامه های ذکر شده را نصب کنید.

دوستان توجه داشته باشد که این روش برای سایر ورژنهای XP مانند SP1 یا اکس پی بدون پک هم به همین ترتیب می باشد و فقط شماره سریال متفاوت است.

در Windows XP Media Center ، روش بالا جواب نمیدهد.
سلام
آقای غفاری
ویندوز من اتوماتیک آپدیت شده بود و پک 3 ر ا داشتم که پس از مدتی همون ایراد عدم تطابق با اوریجینال را گرفته.
فایل را هم باز کردم ولی فایل کی فایندر اصلا باز نمیشه و انتی ویروس من اعلام میکنه که تروجان داره(بعداز کلیلک کردن روی کی فایندر).
راه حلی وجود داره؟
ممنونم