نمايش پست تنها
قديمي February 12th, 2009, 14:21   #171
BLACK_NINJA
Senior Member

تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 1,817 بار در 524 پست
BLACK_NINJA (سطح 9)BLACK_NINJA (سطح 9)BLACK_NINJA (سطح 9)BLACK_NINJA (سطح 9)BLACK_NINJA (سطح 9)BLACK_NINJA (سطح 9)BLACK_NINJA (سطح 9)BLACK_NINJA (سطح 9)BLACK_NINJA (سطح 9)BLACK_NINJA (سطح 9)BLACK_NINJA (سطح 9)
Smile شایسته سالاری

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله بهزاد اقبالی نمايش نوشته ها
از همه دوستان گرامی که بنده رو در این مدت تحمل کردن سپاس گذارم.زمانی که این احساس به ادم دست بده که دیگه نمیتونه ادم مفیدی باشه و چیزی در چنته نداره بودنش تنها موجب میشه که جلوی پیشرفت بقیه گرفته بشه.
مطمئنم جناب پیروزی مدیری لایق برای سایت سرمایه خواهند بود.ایشون اولین کسی بودند که بنده رو در تغییر تالار بنیادی همراهی کردند و اگر حمایت های ایشون نبود به هیچ وجه این اندک پیشرفت نیز حاصل نمیشد.
ضمن ارزوی شادکامی برای ایشون و خانواده محترمشون مدیریت تالار بنیادی رو خدمت بهزاد عزیز تبریک عرض میکنم.
جا داره از زحمات دوستانی که در پر رونق شدن تالار بنیادی قدم برداشتند تشکر کنم.به خصوص:
امید سبوکی
جناب البرز
کلاید
هرکول
امیر شاهرودی
کورش
کسرا
جناب فرنوشی
امین نیرو منش
و همچنین تمامی مدیران

تشکر ویژه ای هم باید داشته باشم از اقا رضا مدیریت محترم سایت،که به واقع مدیریت مثال زدنی ایشون ه همراه به بنده انرژی و نیرو میداد

اگر در این مدت حرف های بنده موجب رنجش شما عزیزان شد ازتون از صمیم قلب عذر خواهی میکنم.

ارزومند بهترین ها برای تمامی عزیزان

خدانگهدار
سلام
آقای اقبالی شما با این پست(و خیلی چیزهای دیگر) نشان دادید که مدیر سایت یک فرد واقعا لایق را برای مدیریت تالار انتخاب کرده بودند.
فردی که به فکر پیشرفت تالار است .من هم از راهنماییها و تلاشهای شما تشکر میکنم.

جناب پیروزی برای شما ارزوی موفقیت دارم و میدانم مدیریت سایت دوباره فردی لایق را برای اینکار انتخاب کرده است.

من هر دوی شما را دوست دارم

موفق باشید در سایه ایمان به خداوند