نمايش پست تنها
قديمي April 5th, 2009, 19:53   #2365
keivanpro
Senior Member

keivanpro's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
تشکر از ايشان: 785 بار در 308 پست
keivanpro (سطح 2)keivanpro (سطح 2)keivanpro (سطح 2)keivanpro (سطح 2)keivanpro (سطح 2)keivanpro (سطح 2)keivanpro (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mercury نمايش نوشته ها
به نظر من ترکیب کردن آنتی ویروس ها با یکدیگر نه تنها باعث ارتقاء سطح امنیت سیستم نمیشه بلکه باعث آسیب پذیری بیشتر سیستم میشه !
حتی در مواقعی که فایر وال دیگری به غیر از فایر وال ویندوز روی سیستم نصب می کنیم بهتر هست که فایر وال ویندوز را خاموش کنیم ! چون با تداخل کارها عملا سیستم رو آسیب پذیر می کنیم !
در مورد این آنتی ویروس nod32 که فکر کنم مجانی هست به عقیده من به درد نمی خوره چون هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیره !!
اگر واقعا داریم ترید می کنیم و از این راه در حال پول در آوردنیم و امنیت سیستم یعنی امنیت شغلمون پس بهتره دست کنیم توی جیبمون و یک مجموعه امنیتی پدر مادر دار واسه سیستممون دست و پا کنیم که هم آپ بشوند و هم خیالمون راحت باشه !

سلام
ممنون جناب مرکوری بابت راهنماییون
این eset nod 32 که اتو ماتیک آپدیت میشه یعنی عملا سرکاریه؟یعنی تفاوت هست بین این آپدیت با آپدیت ورژن اصلی ؟ چون به هر حال حتی این ورژن ****** شده ام برای آپدیت باید به سرور سایت nod32 متصل بشه و اگر سایت و سرور متوجه میشدن که نسخه ****** شده است مطمئنا یک راهی برای جلوگیری از آپدیت شدن نرم افزار پیدا میکردن همون کاری که الان کاسپر اسکای میکنه ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید؟
حداقل خوبیه nod اینه که مثل کاسپر اسکای مرتب keyfile نمیخواد
با تشکر

آخرین ويرايش توسط keivanpro در April 5th, 2009 و ساعت 19:57
keivanpro آفلاين است