نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله keivanpro
سلام
ممنون جناب مرکوری بابت راهنماییون
این eset nod 32 که اتو ماتیک آپدیت میشه یعنی عملا سرکاریه؟یعنی تفاوت هست بین این آپدیت با آپدیت ورژن اصلی ؟ چون به هر حال حتی این ورژن ****** شده ام برای آپدیت باید به سرور سایت nod32 متصل بشه و اگر سایت و سرور متوجه میشدن که نسخه ****** شده است مطمئنا یک راهی برای جلوگیری از آپدیت شدن نرم افزار پیدا میکردن همون کاری که الان کاسپر اسکای میکنه ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید؟
حداقل خوبیه nod اینه که مثل کاسپر اسکای مرتب keyfile نمیخواد
با تشکر
|
فکر کنم در مورد آپدیت کردن سر کاری در همین سایت بچه ها مطالبی رو عنوان کرده بودند. مضمونشون هم این بود که فقط برنامه اعلام می کنه که دارم آپدیت می کنم و بعد میگه اوکی آپدیت شدم و در واقع هیچ آپی وجود نداره !
و عملا برنامه ما رو سر کار گذاشته !
در مورد کانکت شدن آنتی ویروس به سرور خودش هم فکر کنم قطع به یقین به راحتی متوجه می شوند که برنامه مذکور قانونی است و یا نسخه ک ر ک شده !
من خودم یک مدت از McAfee ک ر ک شده استفاده می کردم و به راحتی آپ می شد ولی بعد از جریان تحریم ها به کل قطع شد و حتی نسخه یک ماهه اون هم جواب نمی داد !
من خودم الان از پاندا نسخه گلوبال پروتکشن نسخه اصلی استفاده می کنم که خیلی ازش راضی هستم و تا حالا سیستم منو از خیلی خطرها نجات داده !
در کل سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندند شما هم بهتره از نسخه اصلی استفاده کنید و مطمئن باشید که نفعی که براتون به وجود میاد از هزینه اون خیلی بیشتره !
موفق باشید