نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mercury
فکر کنم در مورد آپدیت کردن سر کاری در همین سایت بچه ها مطالبی رو عنوان کرده بودند. مضمونشون هم این بود که فقط برنامه اعلام می کنه که دارم آپدیت می کنم و بعد میگه اوکی آپدیت شدم و در واقع هیچ آپی وجود نداره !
و عملا برنامه ما رو سر کار گذاشته !
در مورد کانکت شدن آنتی ویروس به سرور خودش هم فکر کنم قطع به یقین به راحتی متوجه می شوند که برنامه مذکور قانونی است و یا نسخه ک ر ک شده !
من خودم یک مدت از McAfee ک ر ک شده استفاده می کردم و به راحتی آپ می شد ولی بعد از جریان تحریم ها به کل قطع شد و حتی نسخه یک ماهه اون هم جواب نمی داد !
من خودم الان از پاندا نسخه گلوبال پروتکشن نسخه اصلی استفاده می کنم که خیلی ازش راضی هستم و تا حالا سیستم منو از خیلی خطرها نجات داده !
در کل سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندند شما هم بهتره از نسخه اصلی استفاده کنید و مطمئن باشید که نفعی که براتون به وجود میاد از هزینه اون خیلی بیشتره !
موفق باشید 
|
سلام دوست عزیز
ممنون بابت توضیحات خوبتون
من خودم ازکاسپر اسکای (kav) استفاده میکنم و از keyfile هم برای اکتیویت کردن برنامه استفاده میکنم ولی تا زمانی که keyfile بلک لیست نشه نرم افزار بدون مشکل خاصی آپدیت میکنه من حتی چند بار فایل های آپدیت را در پوشه جداگانه ذخیره کردم و بعد از آپدین مشخصا فایل های جدید به نرم افزار اضافه میشه و اینطوری نیست که ظاهری نوار آپدیت پر بشه استفاده از این keyfile ها هم دقیقا مصداق استفاده از نرم افزار ****** شده است ولی با این وجود فکر میکنم اگر نرم افزار بتونه به سرور سایت اصلی متصل بشه در غالب مواقع میتونه آپدیت را انجام بده
شما خودتون تو نوشتتون آوردید که تا قبل از تحریم ****** مک کافی هم به خوبی آپدیت میشده و اگر سایتس بخواد مانع از آپدیت بشه به نظر میرسه باید همون کار مک کافی را بکنه که بستن ip ایرانه
در آخر به عنوان توصیه باید بگم که در اواخر سال 2008 در نظر سنجی های عمومی ضد ویروس پاندا در سراسر دنیا کمترین میزان تامین امنیت سیستم و کمترین رضایت مشتری را داشته ضد ویروس های eset nod32 و کاسپراسکای 2009 بیشتر امنیت سیستم را تامین کردن
موفق باشید