نمايش پست تنها
قديمي April 7th, 2009, 00:58   #2380
ShirZad
Member

تاريخ عضويت: Nov 2006
تشکر از ايشان: 58 بار در 23 پست
ShirZad (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله I.N.D.E.X نمايش نوشته ها

Kaspersky Internet Security .1 كه اختصارا KIS ناميده ميشه. اين ورژن علاوه بر آنتي ويروس كسپر (KAV) داراي فايروال و ابزارهاي امنيتي قوي هست. پس دوستان ورژن سكوريتي را تهيه كنند نه آنتي ويروس را.

ESET Smart Security .2 كه در بالا توضيح دادم. اگر نسخه اصلي رو تهيه كنيد كه به راحتي آپديت ميشه. اگر هم از سريال هاي مجاني يا ترفندهاي ك ر ك استفاده مي كنيد باز هم آپديت ميشه و مشكلي نداره و اصلا اون قضيه كه ميگيد الكي ميگه آپديت شدم صحت نداره. (بنده و بسياري از كاربران اين را انجام داده ايم و كاملا جواب گرفته ايم)

BitDefender Total Security .3 كه نرم افزار بسيار قوي هست و بسياري از ISP‌هاي ايران از اين برنامه استفاده مي كنند.

Norton Internet Security .4 كه از قوي ترين برنامه هاي دنيا هستش. اما ايرادي كه به اون هميشه وارد بوده اين هست كه CPU Usage بالايي داره و سيستم رو كند ميكنه. حتي بر روي سيستم هاي به روز و قوي هم تاثير اون محسوس هستش. براي همين توصيه نميشه. برنامه هايي مانند كسپر و Eset در مقابل اون اگر چيز بيشتري نداشته باشن كمتر هم ندارند.
کاملا با شما موافق هستم
من هم تقریبا یک ماهی روی این موضوع تحقیق میکردم و به همین نتیجه شما رسیدم البته علاوه بر مطالعه ریتینگها و نظرات کاربران خودم هم یک یک این پکیجها را تست کردم روی سیستم.
نورتن در نسخه 2008 از لحاظ CPU Usage بهبود یافته ولی فایروالش به نسبت چندتای دیگه در رتبه ی پایینتر قرار میگیره

ESET هم بیشتر در تشخیص ویروسهای ناشناخته قدرت تشخیصش برتری داره (نسبت به بقیه البته) فایروالش به پای کاسپر و بیت دیفندر نمیرسه

Kaspersky رو من از نسخه 4 استفاده میکردم تا همین یکماه پیش واقعا عالی بود ولی این اواخر زیاد دچار مشکل میشد خرابی دیتا بیس ویروس هاش که به کرات اتفاق افتاد و مشکل در آپدیت شدن ضمن اینکه از دو سال پیش افت چشمگیری در انتی ویروسش رخ داده اینو تو نظرات و ریتینگها هم میتونید پیدا کنید اینو بطور عملی خودم هم بهش رسیدم

در حال حاضر خودم بیت دیفیندر استفاده میکنم پکیج قابل قبولتر و مطمئن تری نسبت به سایر پکیجها هست البته ایراداتی هم داره مثل سرعت اسکنش که به نسبت چندتای دیگه پایینتر هستش.
فایروالش هم بعد از کاسپر قرار میگیره کلا من بخاطر ضعف چشم گیر تشخیص ویروسها در کاسپر(اینو در تستهای عملی روی سیستم خودم بهش رسیدم) و مشکل آپدیتش و خرابی بانک اطلاعات ویروسهاش اونو کنار گذاشتم وگرنه گزینه اول من همچنان کاسپر بود

خوشحال میشم اگر شما هم گزینه نهایی نتایج تحقیقاتتون را بنویسید
ShirZad آفلاين است