نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alijob444
بله هزینش بالای 200 هزار تومان است یه چند روز روزنامه همشهری بخرید در قسمت تبلیغات خواهید دید ولی کلا من خودم استفاده نکردم ولی یکبار به یکیشون زنگ زدم فهمیدم که شرکت خاصی نیستند و به طور شخصی کار میکنند کلا سرعت دانلود باید بالا باشه ولی از هیچی بهتره چون خودم یک سال با دیال آپ کار کردم و میدونم با دیال آپ چه موقعیتهایی رودر این بازار آدم از دست میده البته شنیدم یه اینترنت برقی هم اومده که به خانه های سه واحدی میدن و میدونم که تمام مناطق جواب میده اون رو هم تحقیق کنید ببینید شاید شامل حال شما بشه
|
خیلی ممنون از راهنمایی شما،
یه تحقیق کوچولو کردم در مورد اینترنت برقی، مثل اینکه یک شرکت ( که اسمش رو هم نمیدونم)این سرویس رو ارائه میده اما با توجه به قیمت های بالای این نوع از اینترنت هنوز فراگیر نشده.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله iran7000
با درود
دوست گرامی چون منطقه شما فیبر نوری هست از سرویس این 11 تا شرکت در مورد adsl نمی تونی استفاده کنی.
ولی جدیدا خود مخابرات سیستم جدیدی آورده که با کیفیت بالا و قیمت پایین روی خطوط فیبر نوری adsl می ده. توی
یکی از استان ها (مشهد یا شیراز ) آورده شما با منطقه مخابراتی خودتون صحبت کنید ببنید این سرویس را آوردند یا
نه.در ضمن شما به این سایت مراجعه کن : http://www.internetfinder.ir/ شماره تلفن خود رو بده تمامی گزینه ها رو برای شما میاره.
|
ممنون از شما،
بله فکر میکنم در مشهد، خود مخابرات چنین سرویسی رو گذاشته اما تو تهران هنوز خبری نیست.
جالب اینجاست که وقتی به مخابرات زنگ میزنم، میگن که بایستی صبر کنید تا کابل برگردون بشه، اونوقت درخواست بدید که خط شما رو به حالت سیم مسی برگردونند. وقتی هم پرسیدم که خوب کی کابل برگردون میشه، بهم گفت هیچی معلوم نیست، حالا شما سالی 1 دفعه زنگ بزن ببینیم چی میشه

حالا باید سال دیگه زنگ بزنم ببینم چی میشه
با درود