نمايش پست تنها
قديمي April 21st, 2009, 10:56   #2435
3der
Junior Member

تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از ايشان: 19 بار در 13 پست
3der (سطح 1)3der (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله iran7000 نمايش نوشته ها
با درود

پس با این شرایط تنها گزینه اینترنت وایرلس ([ponit to point])هست. شرکتی هست که هم به صورت اختصاصی و هم اشتراکی (1به 2) وایرلس ارائه می ده. هزینه تجهیزاتی که بر روی بام خانه شما وصل می شه 480 هزار تومنه و هزینه ماهیانه هم بستگی به پهنای باندی که می خواهین.

به اینجا مراجعه کنید : http://www.linkpardaz.com/service.aspx

64 کیلو 20 تومن در میاد.
دوست عزیز شما یا کسی از آشنایانتون از سرویسهای این شرکت استفاده کردند؟

کیفیت اون چه طور هست؟ منظورم از لحاظ قطع و وصل شدن می باشد
این جور که من از یکی از دوستانم که داتک داشت پرسیدم اصلا راضی نبود و می گفت قطعی و افت سرعت دانلود زیاد داره
البته برای من دانلود زیاد مهم نیست چون من بیشتر برای فارکس می خوام و بیشتر نداشتن قطعی مهم است

یه مورد دیگه این که قیمت هاش نسبت به بقیه شرکتها خیلی پایین است مثلا 128 اختصاصی رو میده 80 هزار تومان در حالی که مثلا لایزر کم کیفیت ترین 128 رو میده 99 هزار تومان ، آدم شک می کنه !

ممنون میشم اگر شما یا دیگر دوستان راهنمایی کنند

یه دو تا سوال دیگه هم از قبل تو ذهنم بود همین جا می پرسم

اول _تفاوت سرویس اشتراکی با اختصاصی به طور مشخص در چی هست ؟ سرعت دانلود ؟ قطع و وصل ؟ یا چیز دیگری؟
مثلا در مورد 128 اشتراکی می گویند سرعت دانلود می شود 8÷128 حالا دانلود128 اختصاصی چگونه محاسبه می شود؟سرعت دانلود چقدر است؟

دوم _ فرق وایرلس با وایمکس در چیست؟ منظورم از لحاظ فنی و پروتکل و این جور چیزا نیست بلکه از لحاظ مصرف کننده می باشد از نظر کیفیت و امنیت و ...

با تشکر
3der آفلاين است