نمايش پست تنها
قديمي April 23rd, 2009, 00:30   #253
shahroodi
Senior Member

shahroodi's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
تشکر از ايشان: 3,192 بار در 617 پست
shahroodi (سطح 5)shahroodi (سطح 5)shahroodi (سطح 5)shahroodi (سطح 5)shahroodi (سطح 5)shahroodi (سطح 5)shahroodi (سطح 5)shahroodi (سطح 5)shahroodi (سطح 5)shahroodi (سطح 5)shahroodi (سطح 5)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله kohzadi نمايش نوشته ها
بگیر آقا ... مبارک باشد Viva خوش دست و زیباست
ضمنا به دنیای ویندوز موبایل خوش آمدی اوایل ممکن است کمی سخت باشد اما بعدا نمی توانی به سمت گوشی های دیگر حتی سیمبین بروی.
راستی وقتی داشتی با Touch Flo کار می کردی مارو یاد کن
فقط دقت کن که معمولا یک سری لوازم مانند هدست همراه Viva نیست
ضمنا گارانتی اصلی بگیر.
مرسی جناب کهزادی
حتما یاد شما خواهم بود
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mrm2007 نمايش نوشته ها
با سلام
در این محدوده قیمت مورد نظر شما فکر کنم که Htc Touch Viva بهتر از آی میت باشه.1- به دلیل داشتن wlan که هیچ کدوم از آی میت های مد نظر شما ندارن که باعث میشه همه جا از gprs استفاده کنید و خوب هزبنه های اون هم همیشه هست .در صورتی اگر در جایی که شبکه وایرلس هست (مثلا سرکار و یا توی خونه) از اون استفاده کنین خیلی سرعت و کیفیتش بهتره و برای یادگیری کار با نرم افزار هم خیلی بهتره 2- رم دو برابر اون. من با چند مدل این دستگاهها کار کرده ام . 64 مگ رم براشون واقعا کمه ( میزان رم آی میت ها) . هیچ موقع دستگاهی با ویندوز موبایل نخرین که رمش 128 مگ کمتر باشه.3- صفحه آی میت ها 2.4 اینچ و viva 2.8 اینچ هست که خوب بزرگتره 4- یک جورایی htc چون توی بازار خیلی بیشتره اگر هم مشکلی پیش بیاد خیلی راحتتر حل میشه

در مورد قیمت هم : htc touch viva
با گارانتی یاس 305000 با گارانتی پرشین تلکام 285000 با گارانتی کامتل 285000 (من خودم یکی از دوتا گارانتی اولی رو پیشنهاد میکنم)
htc touch 3g
با گارانتی یاس 435000 با گارانتی پرشین تلکام 475000
Jama 101
با گارانتی تحلیل گرداده ها 294000 تا 320000
jama 201 رو هم جایی ندیدم.

قیمت ها هم مال یکی دوتا سایت فروشنده هستند اگر خواستید آدرس اونها را pm کنم (معمولا توی بازار ارزونتره)

من اگر باشم باتوجه به تجربه ای که داشته ام viva رو در این رنج میگیرم چون کاملا معتقدم که ppc با ویندوز موبایل که وایرلس نداشته باشه به هیچ دردی نمیخوره.

موفق باشید.
ممنونم جناب mrm2007
خیلی لطف کردید

از همه دوستان و راهنمایی هاشون ممنونم

با تشکر
shahroodi آفلاين است پاسخ با نقل قول