نمايش پست تنها
قديمي April 29th, 2009, 01:44   #2460
behrouz-fx
Senior Member

behrouz-fx's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
تشکر از ايشان: 3,297 بار در 761 پست
behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)behrouz-fx (سطح 6)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله keivanpro نمايش نوشته ها
سلام دوستان

امروز برای من یک مشکلی پیش اومد موقعی که میخواستم کانکت بشم به اینترنت دیدم که کانکت نمیشه و یک مشکلی در usbnet login به وجود اومده بود برای همین نسخه پشتیبان رجیستری را که قبلا ذخیره کرده بودم داخل رجیستری merg کردم بعد از این کار کل سیستمم به هم ریخت آنتی ویروسم ( کاسپر اسکای) از لحاظ key file به مشکل خورد و ویندوز یک سری پیغام های خطا میداد بعد از این که خواستم آنتی ویروسم را حذف کنم به طور غیر منتظره سیستم restart کرد بعد که دومرتبه بالا اومد دیدم تقریبا تمام فایل هایی که رو کاپوتر داشتم حذف شده البته بیشتر نرم افزار ها حذف نشده بود ولی تمام فایل های موجود در my document حذف شده به این فایل ها احتیاج دارم چطوری میتونم این فایل ها را دومرتبه برگردونم؟( این فایل ها واقعا برام ضرورین)
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
آقا کیوان ، 4 راه در حد کلنگ به ذهنم میرسه .احتمالا فایلی از هارد شما پاک نشده ، اما گویا با این ویندوز نمیتونید اونها رو ببینید ، اگر هم ویندوز رو عوض کنید که درایو C شما که فایل های MY document هم توش هست ، پاک میشه.
1- از امکان system restore ویندوز استفاده کنید.از منوی استارت ، Accessories ، سپس system tools ، گزینه system restore را انتخاب کنید تا ویندوز شما به حالت مثلا روز قبل ، باز گردد.به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه.
2- با استفاده از سی دی ویندوز ، از گزینه system repair ، استفاده کنید.البته مطمئن نیستم که این کار فایل های درایو C رو پاک نکنه.
3- این هارد رو به یک کامپیوتر دیگه وصل کنید و از اون کامپیوتر ، سرچ کنید ، ببینید فایل های شما پیدا میشه!
4-اگر هم واقعا فایل های شما پاک شده باشند ، با استفاده از نرم افزارهای ریکاوری ، میتونید اونها رو برگردونید.در مورد نرم افزارهای ریکاوری هم فکر میکنم قبلا جناب کامبیز ، معرفی کرده باشند.
پ.ن:کف کردم ، تا این پست رو زدم ، کامبیز خان از غیب رسیدند!!!!!!!!
جناب کامبیز ، احیانا سایت کامیاب آنلاین ، متعلق به شما نیست؟

آخرین ويرايش توسط behrouz-fx در April 29th, 2009 و ساعت 01:48
behrouz-fx آفلاين است
2 تشکر کننده از behrouz-fx: