نمايش پست تنها
قديمي April 29th, 2009, 01:44   #2461
Kambiz_T.A
Senior Member

Kambiz_T.A's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,681 بار در 579 پست
Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)
ابزاری قدرتمند جهت بازگرداندن اطلاعات از دست رفته R-Studio Network Edition 4.6 Build 127542

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله keivanpro نمايش نوشته ها
سلام دوستان

امروز برای من یک مشکلی پیش اومد موقعی که میخواستم کانکت بشم به اینترنت دیدم که کانکت نمیشه و یک مشکلی در usbnet login به وجود اومده بود برای همین نسخه پشتیبان رجیستری را که قبلا ذخیره کرده بودم داخل رجیستری merg کردم بعد از این کار کل سیستمم به هم ریخت آنتی ویروسم ( کاسپر اسکای) از لحاظ key file به مشکل خورد و ویندوز یک سری پیغام های خطا میداد بعد از این که خواستم آنتی ویروسم را حذف کنم به طور غیر منتظره سیستم restart کرد بعد که دومرتبه بالا اومد دیدم تقریبا تمام فایل هایی که رو کاپوتر داشتم حذف شده البته بیشتر نرم افزار ها حذف نشده بود ولی تمام فایل های موجود در my document حذف شده به این فایل ها احتیاج دارم چطوری میتونم این فایل ها را دومرتبه برگردونم؟( این فایل ها واقعا برام ضرورین)
ممنون میشم راهنمایی کنید
هر یک از ما حداقل یک بار با مشکل پاک شدن ناخواسته اطلاعات روبرو شده ایم که گاه در در عرض چند ثانیه و با اشتباه سهوی خود کاربر رخ داده و یا توسط برخی از نرم افزار ها یا ویروس ها و .. اطلاعات به نوعی حذف می شوند که در هر صورت در موقع از دست دادن اطلاعات همیشه بدنبال راهی جهت برگشت اطلاعات هستیم نرم افزار R-Studio نرم افزاری جهت برگرداندن اطلاعات از دست رفته می باشد این نرم افزار با بهرگیری از آخرین متد ها و تکنولوژی بازگردانی اطلاعات ابزاری قدرتمند جهت برگرداندن اطلاعات می باشد که توانایی بازگداندن اطلاعات از پارتیشن های ویندوز و لینوکس و برخی دیگر از سیستم عامل ها می باشد. همچنین این نرم افزار توانایی بازگرداندن اطلاعات فرمت شده، پاک شده یا آسیب دیده موجود در شبکه های محلی را نیز دارا می باشد.

قابلیت های کلیدی نرم افزار R-Studio Network Edition 4.6 Build 127542:
- محیط برنامه مشابه Windows Explorer ویندوز
- قابلیت بازگرداندن اطلاعات در شبکه های تحت ویندوز یا مکینتاش و یا لینوکس
- قابلیت مشاهده محتوای فایل ها یا حافظه و ویرایش حرفه آن توسط ویرایشگر hexadecimal
- پشتیبانی از سیستم فایل های FAT12, FAT16, FAT32,NTFS, NTFS5 (created or updated by Win2000/XP/2003/Vista), HFS/HFS+ (Macintosh), Little and Big Endian variants of UFS1/UFS2 (FreeBSD/OpenBSD/NetBSD/Solaris) and Ext2FS/Ext3FS (Linux
- توانایی گرفتن فایل های image از هادر یا پارتیشن ها
- بازیابی فایل هایی که در اثر عمل FDISK یا دیگر ابزار پارتیشن بندی از بین رفته باشند
- قابلیت بازیابی اطلاعاتی که توسط ویروس ها از بین رفته اند
- توانایی فشرده سازی و یا تکه نمودن فایل های image گرفته شده توسط نرم افزار و ذخیره آن بروی چند سی دی یا دی وی دی
- توانایی نصب در سیستم عامل Windows 9x, ME, NT, 2000, XP, 2003 Server, Vista
- پشتیبانی از کامپیوتر های Apple و پارتیشن های APM
- و ...

دانلود با حجم ۶ مگابایت:http://dl.kamyabonline.com/download/...tion%204.6.exe

پسورد فایل : www.kamyabonline.com

موفق و پیروز باشید