نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله مالباخته
سلام بر همه!
قبل از هر چيز بايد بگم كه من در زمينهی فاركس تازهكار تازهكارم و همين تازهكاری را هم مديون سايت سرمايه و تمام بچههای گل و بامعرفت و با دانششام . خلاصه كنم:
1- دهنم بوی شير میده (نيگا: هااااا) ؛ 2- دوستدار سينه چاك سايت سرمايهام ؛ 3- اگه اتفاقی بيفته دمم را میذارم روی كولم اما نمیدونم كجا برم بهتر از اينجا. به اعتبار همين علاقهست كه به خودم حق میدم در اين باره اظهار نظر كنم:
اولن همين كه مديريت محترم سايت دارن از بچهها نظرخواهی میكنن نشون میده موضوع اينقدرها هم جدی نيست چون اگه واقعن قرار بود اين يكی دو تاپيك موجوديت «سرمايه» عزيز رو به خطر بندازن حتمن ايشون اقدام میكردن و وقتو با پرسيدن از اين و اون تلف نمیكردن. ترس از مرگ و فيل تر شدن كه واقعن كشندهتر از خود فيل تر شدنه تخم لقی بود كه اول بار خود آقایvahidde تو دهن بچهها انداختن و احساس من اينه كه يه مقدار از موضعگيریها و تند شدن آتيش بحث برمیگرده به شخصيت خود ايشون و موضعگيریهای قبلیشون تو همين تاپيك اخبار و اين كه بچهها هنوز تو كتشون نرفته حذف شدن پستها به خاطر مصالح عاليهی سايته و با همون ذهنيت قبلی فكر میكنن نظ ارت استص وابی ايشون سرپوشيه برا اعمال سليقهی شخصی. شايد تغيير vahidde به «وحيد» هم برای زدودن همين ذهنيت قبلی صورت گرفته باشه اما اين «تولدی ديگر» در عمل هم بايد ثابت بشه.
«وحيدراك» عضو سختكوش و باذوقيه و تنها دوست رسمی منه و منم خيلی دوسش دارم اما فكر میكنم اگه بابا بشه مدام میكوبه تو سر بچهشو و روزی 1000بار بهش ميگه: بچه اينقدر بازيگوشی نكن بشين درستو بخون. حالاشم مدام میكوبه تو سر ما كه بابا بياين درستونو بخونين اينقدر تو سايت اخبار سياسی و مذهبی بازيگوشی نكنين. زشته! عيبه! درست نيست!
وحيدهای جان!
اين سايت هزاران عضو داره و هركدومشون میتونن يه تلقی متفاوت از خوبی و بدی و درستی و نادرستی داشته باشن كه با نظر شما متفاوت باشه. درسته كه شما عضو عالیرتبهای هستين و سابقهی درخشانی دارين اما اين دليل نمیشه سليقهتون رو به ديگران تحميل كنين. میتونين به ديگران بگين كه به نظرتون تو سايت سرمايه فقط بايد تالارای تخصصی باشه اما نمیتونين ديگرانو به خاطر دوست داشتن تالار عمومی تحقير و تخطئه كنين چون اونا هم درست به اندازهی شما عضو اين سايتن و هيچكس عضوتر از ديگری نيست. من مثل خيلیای ديگه دوست دارم اتاقمو به سليقهی خودم بچينم و هر چيز زيبايی رو كه بهم آرامش میده توش بذارم. «سرمايه» برای من و خيليای ديگه حكم همين اتاقو داره و من دوست دارم توش تالار عمومی هم باشه و تو تالار عموميش تاپيك جوك و «تريلینوشتهها» و «نفرين نفر قبلی» و «اخبار سياسی و ...» هم باشه حتا اگه به نظر من جلف و نامربوط باشن. بخشی از جذابيت هر سايت (حتا يه سايت تخصصی) هم به همين تنوع و رنگارنگی و داشتن روحيهی مدارا در برابر ديگرانه.
اگر چه نهايتن تصميم اصلی رو بايد مديران محترم سايت بگيرن اما به نظر من حذف تاپيك مشكل ساز اصلن راهحل و چارهكار نيست و پاك كردن صورت مساله است.
واقعن زشت نيست كه اين همه آدم فرهيخته و باهوش نتونن همديگرو تحمل كنن و راهحل بهتری برا حل مشكلاتشون پيدا كنن.
از قديم گره رو با انگشت باز میكردن نه با شمشير .
|
جناب مالباخته سلام و ارادت
شما هم پستهاي قبلي من رو نخونديد(يا به قوانيني كه من براتون شرح دادم اعتراض داريد يا نحوه اجرا؟)
بنده يك سري پست سياسي رو پاك كردم كه منبع اونها سايت مجاهدين است و ربطي به جناحبندي داخلي ندارد
اين گونه پستها اكثرا تفسير هاي خبري منظور دار هستند و براي سايت و شخص مدير سايت مشكل افرين
جناب مالباخته من يك سري قوانين كشوري رو اينجا نشون دادم و بر اساس اونها جلو رفتم و با مسول سايت هم در مورد اونها هماهنگي كردم بحث فيل تر هميشه بوده و بنده راه نينداختم ذكر منبع جز قوانين است (اگر يك بار پاي شما به دادگاه باز شود متوجه ميشويد )بنده مثل شما زيبا نمينويسم اما شما زيبا منظور مرا برداشت كنيد
شما كه مرا متهم به جانب داري ميكنيد و حتما ميفرماييد من جز جناح راست هستم همان تاپيك را بخوانيد ببينيد اين همه به احمدي نژاد بد و بيراه گفتند من كي پستي رو پاك كردم؟بنده كاريكاتور كروبي رو پاك كردم چون كاريكاتور رو حا نيون خلاف قانون است .
بنده يك مسلمان معتقدم پاي بحث هم هستم اما سياست زدگي را يك سم مهلك ميدانم همين چيزي كه الان دارد ما را ....
موضع گيري تند و اتشين من فقط در مسايل اعتقادي و حقوقي است در ان تاپيك هم به جنبه حقوقي جريان كار داشتم نه مسايل ديگر شما دوست داريد سريعا شخصيت يك نفر را كالبد شكافي كنيد و نتيجه دلخواه را بگيريد ! شما از شخصيت من اطاعي داريد؟ داريم 1 كلاغ 40 كلاغ ميكنيم فقط 3 نفر به اون پستها اعتراض داشتند كه يكيشون در پيام خصوصي هر چه ميخواست دل تنگش به من گفت و اگر پستهاي ايشان را ببينيد خجالت ميكشيد در خوانواده خود بيان كنيد جناب البرز هم بنده فقط يك طنز از ايشان پاك كردم . اعتراض همه به منبع معتبر است به خودتان زحمت دهيد و دلايل من را بخوانيد بر خلاف شما كه حدسيات خود را به من نسبت ميدهيد بنده به قوانين استدلال كردم فرض كنيد بنده بخواهم چند خبر را جهت جانبداري پاك كنم ! قدرت من كه از سيستم في لترينگ مخابرات بيشتر نيست . فكر شما را كه نميتوتنم عوض كنم ! جلو منبع اين اخبار را كه نميتوانم بگيرم . اگر اين خبر اينجا نباشد تمام دموكراسي زير سوال خواهد رفت و ديكر كسي اين اخبار را نخواهد ديد ؟بنده وقت خودم را صرف اب در هاون كوبيدن نميكنم !
ما كه خبر گزاري نيستيم ! توليد خبر هم نميكنيم! اين كپي كردن اخبار چه نفعي دارد براي سايت تخصصي سرمايه؟؟؟؟؟
بنده هر طور اقا رضا بخواهد كار را ادامه خواهم داد چون تنها كسي كه بايد پاسخ گو باشد مدير سايت است
اگر به پست پاك شده اي اعتراض داريد مستندا بيان كنيد نه اين كه بي دليل به من تهمت جانبداري بزنيد
قبلا در تاپك پرسپوليس كپيتال تغيير اي دي من رو به كلاهبرداري نسبت داده بودند حالا شما.....
بنده به خاطر اينكه اون اي دي وحيده خوانده ميشد و احترام به زبان پارسي وحيد را انتخاب كردم
پيشگيري بهتر از درمان
موفق باشيد