نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hoseintaheri
سلام
نکته جالب اینجاست که جماعت چند نفره ی به اصطلاح خودشان اکثریت و دانا و منورالفکر و طرفدار آزادی و حقوق بشر تحمل حتی چند پست با نگرش دیگر را نداشتند و بسرعت صحنه را خالی کردند .و در مذمت فراکسیون اقلیت شعرها سروده و رمان نویسی کرده و قلم فرسایی کردند. و ژستهای مظلومانه اتخاذ نموده اند . بنده هم به نوبه ی خودم بخاطر بسته شدن آن تاپیک ناراحت هستم و آرزو میکنم کاش فراکسیون اکثریت کمی قانون مدار بود.
والسلام
|
قصد من جدال نیست که شرط خرد هم نیست!
آن عده نه مظلوم نمایی کرده اند و نه اهل مظلوم نمایی هستند ستاره هایی هستن که گر روزی هنگامه درخشش داشته باشند بعید می دانم قدرت خیره شدن به آسمان ها را داشته باشید ز فروغ و درخشندگیشان..
فراکسیون اکثریتی نیز در کار نیست که فراکسیون چیزی جز حرکات یک پارچه نیست اتفاقا مشکل از همینجا شروع می شود .آدم های زیادی پیدا شده اند که هم اندیشه اند حتی اگر منور الفکر هم نباشند به تمام قوانین انسانی پایبندند و در این نکته همداستانند که حریم انسانی گرانمایه و محترم است.
اینجا سخن از ژست نیست سخن از حقیقت است که یادمان نرود اولین اعتراض ها را دوستانی شروع کردند که از بسته شدن سایت نگران بودند و حالا می تازند و ما هم که خرده ای نگرفته ایم بل ضعف را از خود می دانیم و نیش نقد را بر خود می کشیم تا شما.
اما شما بتازید چون سربازان اسکندر و درست است که آریو برزن ها جان خواهند باخت اما سورنا نام سردار دلیر ارد بزرگ است همانی که سر از بدن کراسوس رومی جدا نمود تا هیچگاه هیچ حریمی را خدشه دار ننمایند. بتازید اما من صدای فریادهای سورنا را می شنوم شما چطور؟