نمايش پست تنها
قديمي May 17th, 2009, 16:40   #1176
clyde_barrow
Senior Member

clyde_barrow's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: Rest in peace,in Western Heights Cemetery in Dallas
تشکر از ايشان: 4,907 بار در 801 پست
clyde_barrow (سطح 4)clyde_barrow (سطح 4)clyde_barrow (سطح 4)clyde_barrow (سطح 4)clyde_barrow (سطح 4)clyde_barrow (سطح 4)clyde_barrow (سطح 4)clyde_barrow (سطح 4)clyde_barrow (سطح 4)clyde_barrow (سطح 4)clyde_barrow (سطح 4)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hoseintaheri نمايش نوشته ها
سلام بر شما
گفتم قصد ادامه دادن ندارم ولی حیفم آمد این چند جمله ی پایانی را ننویسم:
سورنا اگر چیزی از انصاف و بشر دوستی و تجاوز به حقوق میدانست خون را با خون نمیشست .
شما هم اگر قصد دیدن از چشمان پر فروغ تان را داشتید اسطوره های متجاوزتان را تقدیس نمیکردید. در حد تعدیل تحسین میکردید.
اگر اندکی در تاریخ غور کرده باشید متوجه میشوید که نظام کنونی از معدود حکومتهای لایق در تاریخ ایران است و خدماتی که کرده به زحمت همتایی در تاریخ پیدا میکند ( البته اشکالات را قبول دارم به حکم انسان بودن, مانند همین آزادی بیان) ولی اگر چشمان پرنورتان قصد دیدن داشت اسطوره های زمان خود را هم میدید. در عجبم که چرا از کسانی که در عصر ما در راه آزادی کشته شدند یادی نمیشود ولی برای زندانی شدن یک عده فحاش سینه چاک میکنند

واقعا دیگه ادامه نمیدهم
خدا حافظتان باشد.
در ضمن سلام هم سلامتی میاره
اره دیگه حتما هم هر کی رو که شما فحاش فرض کنید لازمه که بمیره...مثل این شاعر بنده خدا که بهمین دلیل از
زمین و زمان حذف شد چون بنظر بعضی ها بیخودی اکسیژن مصرف میکرد و زیادی حرف می زد :

6 تشکر کننده از clyde_barrow: