ادم تو ایران از در هر کارخونه ای حتی تو دور افتاده ترین نقاط رد میشه یه تابلو سپاه پاسداران میبینه.به نظر من اقا رضا شما هم یه دونه تابلو اونشکلی بزن اعضا شم که معلوم شد .جلوی سرمایه هم در صفحه اول فروم یه پرانتز بزنید و بنویسید وابسته به جناح اصول گرا.فکر کنم کل مشکلتون حل شه.
ادم تازه اینجا قدر ادمهایی مثل فردوسی پور رو میفهمه که با تمام اعتباری که دارن و برای هر برنامه کلی پول میگیرند صدها برابر اون چیزی که این دوستان از این فروم درمیارن ولی حاظر نمیشه حق خودش یا کسی ضایع بشه.حالا ما حی بیایم بگیم ازاد اندیشی و دموکراسی یکی که تا حالا فقط یه سری چیزا تو مغزش رفته و غیر از اونا هم چیز دیگه ای رو قبول نداره باز مییاد وسط دادو بیداد که من اصولگرام و طرفدار فلانیم و ...خوب خوش به حالت همچی صحبت میکنه که انگار طرفدار چه عجوبه ای هست.تازه اصلا مشکل اینها نیستند .مشکل اوناییند که میگن ما با سیاست کاری نداریم و اصلا اینا رو قبول نداریم بابا بذارید کارمونو بکنیم.یکی نیست بگه برادر من اگه اینا نبودن که شما بدون اینکه لازم باشه زحمت بکشیو این جو و بخوای اروم کنی کارتم میکردی و وقتتم برای اروم کردن هدر نمیدادی.یه سری دوست دارن هر جا میرن هر چی اونا میگن باشه اما کور خوندی عزیزم.
راستی یکی اون سری که من تو این تاپیک پست زدم برام تو پنلم کامنت گذاشته که شما تازه کاری و ...از کجا میشه فهمید کیه یه صحبت کوچیکی با هم بکنیم.