مروری بر گذشته :
بقول یکی از دوستان در چند پست قبلی، یادمان نمی رود زمانی که دوستان آقا رضا مدیریت سرمایه می کردند و ... چطور دهان کسانی رو که پولشان به فنا رفته بود بستید و قفل کردید و ...
یادمان نمی رود چه کسانی رفتند ، و چه کسانی باعث رفتنشان شدند .
آقا وحید ، در تاپیک تازه قفل شده اخبار سیاسی فرموده بودید که بهتر است به جای بحث سیاسی ، از ویلیامز و گن حرف بزنیم ، متاسفانه دیکتاتوری به آنها هم رحم نکرد !
وقتی که دیکتاتوری است هر چیزی سیاسی است ، یا هر حذفی منطقی !
نظر شخصی من این است که شما از سر دلسوزی مسئولیتی گرفته اید و کاری را که مدیریت صلاح می داند می کنید ولی معرفت و اخلاقتان اجازه نمی دهد در این برهه پشت رضا خان را خالی کنید .
من شما را در کنار مدیر قیلی قرار نمی دهم چون صدایی که امروز بلند شده است حاصل کارهایی است که خیلی از قبل از مدیریت شما بوده و امیدوارم در خلوت خود بیشتر در مورد تصمیمی که گرفته اید فکر کنید .
حداقلش اینست که شما پارتی بازی نکرده اید تا حالا ، مجدانه منطق و قوانین دیکته شده را اجرا کرده اید .
راستی آلبرتینی کی بود ؟
هر کی بود و هر اخلاقی داشت ، فکر می کنم وزنه ای بود علمی ، مدت زمان عضویت اش در سایت از مدت زمانی که خیلی هامون اسم فارکس رو شنیده بودند بیشتر بود ، و آلبرتینی هم رفت ! چه ساده ! جواب پیغامهای خصوصی من رو نداد ، حتی می دونم نخوندتشون ، ولی می فهمم چرا و ناراحت نمی شم چون خودمم همین کار رو با دوستام کردم وقتی بوی الرحمانم رو استشمام کردم .
آلبرتینی رو می گم چون مخالف سر سخت خودم بود و هفت تیر کشی های ما سر قضیه بازار تصادفی رو همه می دونند وگرنه خیلی های دیگر نیستند .
و امروز مثل دیروز ، کسانی رو می بینم که داعیه مخالفت با دیکتاتورها رو دارند ولی خودشون دیکتاتورند .
خیلی وقته جناب امیر بابک ، که از روی کراوات کسی حمل بر آزاد اندیشی اش نمی کنم و ریش کسی را سمبل ارتجاعی بودنش نمی دانم .
فرموده بودید که هر کس نمی خواهد، نرم افزار سایت قیمتش فلان است و ... ، خوش آمدی محترمانه با معنی همان هرررررررری خودمان مرحمت نمودید .
بنده با پیشنهاد شما موافقم ، یک کپی از بانک اطلاعاتی سایت مرحمت بفرمایید ، تاپیک ها و پست های امثال آلبرتینی فقط در آن باشد کفایت می کند ما هم تا این حد که شما فکر می کنید خوار و ذلیل نیستیم که بمانیم و اگر انتقادی بوده از سر دلسوزی بوده، اینجا هم اهل قلمانی مالباخته و فراری داریم ، هم کسانی که موضوعات عمومی را بگردانند . هنوز جواهرات زیادی حضور دارند که جعبه رنگ و رو رفته سرمایه ، به واسطه حضور آنها هر روز باز و بسته می شود .
شما زحمات ما را برگردانید با کمال میل رفع زحمت می کنیم در غیر اینصورت سعی کنید از این به بعد برای دیکتاتوری منطق نتراشید ، هنوز یادمان نرفته که در دهه 60 چند هزار نفر را با منطق اینکه الان در جنگیم و هر کس نقدی دارد در کنار دشمن است گردن زدید !
البته کسانی که این کارها را کردند کراوات نداشتند و مثل شما خوش تیپ نبودند ولی خیلی منطق داشتند مثل شما.
در پایان :
رضا خان به جای ارایه منطقی که امثال من نمی فهمند ، یا اسباب رفع زحمت را برای میهمانان مزاحمتان فراهم سازید یا قوانین سایت را جهت قفل شدن و حذف و ویرایش مکتوب بفرمایید ، چون این قصه نه با این منطق ها پایان می پذیرد و نه با قفل کردن و ادامه راه گذشته .
یا کورسویی از امید بر افروزید ، یا بر دهان ما به جای تاپیک ها قفل بزنید ، فقط خواهشا منطق را بهانه هر چیزی نکنید که گذشته از یادمان نمی رود و زخم رفتن دوستانمان هنوز تازه است .
راستی شما که اینقدر اهل منطق هستید ، چرا پست آلبرتینی بعد از اینکه دلیل اش را هم به شما گفت برنگشت ؟