نمايش پست تنها
قديمي May 18th, 2009, 17:05   #1248
babakhoo
Senior Member

تاريخ عضويت: Dec 2007
تشکر از ايشان: 1,194 بار در 295 پست
babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)babakhoo (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Reza نمايش نوشته ها
اگر بتوانید جمله ای که قرمز شده را اثبات کنید، کپی دیتابیس سایت که هیچ، تمام سایت را تقدیم می کنم. من خودم هرگز وارد مسائل مربوط به IB گری و مدیریت سرمایه نشدم. با اینکه خیلی زودتر امکانات و شرایط این کار را داشتم.

در تالار آگهی ها هم هشدارهای لازم داده شده. آیا جملاتی که به رنگ قرمز در بالای تالار آگهی نوشتم را نمی بینید؟ آیا از این صریحتر می توان کاربران را از خطرات آگاه کرد؟

انتقاد کنید. اما جوانمردانه و منصفانه.

ممنون رضا خان ، اتفاقا حرف خوبیه . اگر نتونستم ثابت کنم نه منصف ام و نه جوانمرد و همگان بدانند و آگاه باشند که باباخو چون تاپیک اش قفل شده الان عقده ای شده و برای خراب کردن مدیر سایت از هر اتهام ناجوانمردانه ای استفاده می کنه .
خوب رضا خان ، اگر ثابت شد که همچین بحثی بوده و مدیران نور چشمی شما هم پایه ثابت آن بوده اند ، شما مسئولیت آن را به گردن می گیرید به واسطه مسئولیت مدیریتی یا خیر ؟ تازه ما باید ارتباط مدیر با شما رو اثبات کنیم ؟
بنده گفته ام دوستان شما ، الان هم اضافه می کنم همکاران را ،اینکه شما خودتان اینکار را نکرده اید دلیل نمی شود مسئولیت را از گردن خود ساقط کنید .
ضمنا اگر امکان دارد جواب آخرین سئوال بنده را هم که در پست قبل عرض کردم ، بفرمایید ممنون می شوم .