جناب باباخو اگر این مطلب را ثابت نکردی دمت رو روی کولت بذارو با تمام احترام برو
این اتهام بزرگی هست که به مدیریت زدی
هنوز یادمان نرفته که چطور سایت را به میخانه و فحشا کده تبدیل کردی و در آخر با تصویر که برای همه به یاد گار گذاشتی
(علامت شست ) همه را خر تصور کردی و از ویلیام و گن مایه گذاشتی وای بر کسانی که دنبال موقیعت می گردند تا از آب گل آلود ماهی بگیرند و زهر خودشان را هر طور شده بریزند وای بر کسانی که نمیدانند چرا اینجا هستند و دنبال چه هستند وای بر کسانی که سیاست کثیف را وارد همه چیز میکنند وای بر کسانی که بی دلیل به یکدیگر توهین میکنند برای بی ارزش ترین چیزها وای بر زمانه ای که انسانیت مرد و جایش را به نفاق و کدورت داد .
جناب باباخو اگر نتوانی این مورد را ثابت کنی چطور میخواهی رضایت آقا رضا را بگیری تهمت زدن ساده هست هما نطور که آبروریختن ساده هست آیا به این فکر کردی یا همه چیز را ساده میپنداری واقعا دیگه شورشو در آوردید
من خودم پست های سیاسی زیاد میگذاشتم اما دیدم وقتی ارزششو نداره و باعث اعصاب خوردی خودم میشه که چی فلانی میخواهد ریس جمهور بشه فلانی میخواهد اختلاس کنه به خودم گفتم اگر مردم برم در بیرون داد بزنم چرا اختلاس میکنید چرا اینهمه ظلم میکنید وقتی این را در خودم ندیدم پس گفتم شهامت اون نیست که در پشت یک آی دی بخواهم حرف هامو به کرسی بنشانم وقتی از ما گنده تر ها مثل اعلمی و پالیزدار را به راحتی به زیر میکشند آیا من می توانم تنها با چند پست کاری کنم یا این کار من باعث هرج و مرج در سایت خواهد شد به چه قیمتی به قیمت از دست دادن میلیون ها ساعت کار تخصصی که دوستان انجام دادن اگر دنبال سیاست هستم رفتم دنبال سایتهایی که به این منظور باز شدن حرفمو انجا زدم چون انجا برای این کار ساخته شده وقتی دیدم یک پست ضررش بیشتر از منفعتش هست و خدایی ناکرده برای آقا رضا یا سایت اتفاقی بیفتد میتواند جواب گوی دیگران باشم اصلا در ان زمان من را دیگه خواهید دید حرف من با همه هست چه اقلیت چه اکثریت بهتر است کلاهمان را قاضی کنیم و یک طرفه به میدان نرویم
یک گلگی هم از آقا رضا مدیریت سایت دارم زمانی که پست نظر سنجی را اعلام کردن باید همان لحظه که بحث ها فروکش کرده بود تاپیک ها را قفل و نظر سنجی را فعال میکردند مطمعنا بچه ها بهترین تصمیم را میگرفتن
فقط این را بدانید سیاست خیلی کثیف هست و وارد هر چیزی بشه اون محیط یا اون شخص را کثیف خواهد کرد
همان طور که الان میبنید چرا ایران این طور هست چون سیاست در تمام سطوح کشوری و لشکری اعم از فرهنگی اقتصادی ورزشی صدا سیما و ... رخنه کرده و همه چیز را به گند کشیده آیا واقعا ارزشو داره که بخاطر این سیاست سایت را و از همه مهمتر مدیریت را که زحماتی زیادی برای این سایت کشیده را مورد خطر قرار دهیم همه ی شما مسولین ...